EAST MAG
tenisky

Spravte si radosť – len tak. Kúpte si nové tenisky

Podľa nedávnych výskumov čoraz viacej ľudí trpí depresiou a úzkostnými stavmi. Mnohí dávajú vinu práve pandémiu, iní si myslia, že tento problém je v našej spoločnosti už dlhšie. Zmyslom života sa stal kariérny postup a peniaze. Mnoho ľudí zabúda odpočívať a spraviť si z času na čas radosť. Niekedy sú to práve maličkosti, ktoré vedia pohnúť našou náladou.

Každému robí radosť niečo iné. Nie vždy musí ísť o materiálne veci, ale niekomu robia radosť práve tie, a je to úplne v poriadku. Niekto si rád kúpi knihu, niekto novú kabelku a pre niekoho môže znamenať zlepšenie nálady kúpa nových tenisiek.

Práve tenisky sú niečo, do čoho sa rozhodne oplatí investovať. Prečo by ste si mali kúpiť len tak nové tenisky a nemať výčitky svedomia?

Pretože mať jeden pár tenisiek nestačí

Je to tak. Niekto to môže zapierať, ale jeden pár tenisiek skutočne nestačí. Ak máte doma svoje obľúbené biele tenisky, ktoré stále nosíte, ďalšie tenisky si kúpte v inej farbe. Ak sa obávate, či by sa vám farebné tenisky páčili, môžete si prezrieť Adidas Stan Smith tenisky, ktoré sú zväčša biele a len malú časť majú farebnú. Sú zároveň nestarnúcou klasikou, ktorou nič nepokazíte.

Nové tenisky = nový začiatok

Pre niekoho znamenajú nové veci nejakú zmenu. Môže ísť o rozhodnutie alebo len o nejakú maličkosť. Môžete si povedať, že teraz máte nové tenisky, tak si ich budete častejšie čistiť. Môžete sa tiež rozhodnúť, že si ich budete obúvať len ak bude pekné počasie. Môžete si tiež doma pretriediť botník, aby sa tam vaše nové tenisky zmestili. Staršiu obuv potom môžete darovať a posunúť tak kúsok radosti ďalej.

tenisky
Zdroj foto: Shutterstock

Pretože vám to spraví radosť

Najmä v ťažších obdobiach je potrebné vedieť, ako si spraviť radosť. Možno to budú práve nové tenisky, vďaka ktorým budete mať chuť ísť ráno do práce. Neoplatí sa podceňovať maličkosti. Tie niekedy zavážia viacej ako dôležité a veľké veci. Môžete si kúpiť napríklad pekné a obľúbené Air Force Nike, ktoré spravia radosť každému, kto si ich kúpi.

Na jar je dobré mať nové tenisky

Jedným z praktických dôvodov je, a to najmä o u dorastajúcich detí, že počas zimy, kedy sa tenisky bežne nenosia, vie noha o niečo podrásť. Je možné, že na jar zistíte, že tenisky vašej ratolesti nesedia úplne presne a miestami ich tlačia. Vtedy máte praktický dôvod na to, aby ste dieťaťu kúpili nové tenisky. To môže byť inšpiráciou aj pre vás, a navyše sa z potreby kúpy nakoniec môže stať spoločný výlet a nákupy.

Ak nemáte čas ísť do obchodu a skúšať jeden pár tenisiek za druhým, pozrite si bohatú ponuku dámskych aj pánskych tenisiek v internetovom katalógu Flexdog. Na ich stránkach nájdete tenisky rôznych materiálov a farieb, medzi ktorými si vyberie skutočne každý.

Neobávajte sa dať za tenisky aj viacej peňazí. V tomto prípade ide určite najmä o kvalitu. Kvalitné tenisky vám dlho vydržia. Vyberte si farbu, ktorú si viete obliecť aj ku šatám, aj ku nohaviciam. Skrátka si vyberte také, ktoré skutočne vynosíte. Vtedy budete mať z nákupu dobrý pocit.

Pridajte komentár