EAST MAG

Infinite Lambda sa rozrastá o slovenský tím

Prečo sme sa rozhodli rozšíriť náš tím o Slovensko?

Slovensko je známe svojím IT potenciálom. V roku 2019 bola krajina uvedená v SkillValue’s reporte na prvom mieste, a to vďaka rastúcemu záujmu developerov. Za posledné dva roky sa záujem a rast nezastavili.

Spoločnosť Infinite Lambda sa zaviazala vytvárať na Slovensku silné tímy a ponúknuť záujemcom svetové možnosti.

V súčasnosti máme v Európe zastúpenie v Maďarsku, Bulharsku a Francúzsku. K nim sme sa rozhodli doplniť úplne nový tím v novej krajine, ktorá má rozvinutú a vysoko kvalifikovanú ICT pracovnú silu. Aktuálne prebieha výber zamestnancov na rozličné technické pozície ako napr. Data engineering, Data Architect a BI.

Kto sme a čo ponúkame?

Infinite Lambda sa špecializuje na cloud a data engineering riešenia. Neustále hľadáme nové talenty, keďže naše projekty rastú aj v počte aj v rozsahu. Naším cieľom je zamestnať ľudí z rozličných oblastí a levelov, prioritne skúsených inžinierov ale zároveň sledujeme nové talenty.

Našou misiou je vytvoriť miesto, kde talentovaní ľudia z celého sveta chcú pracovať spoločne, aby mohli dosiahnuť spoločný cieľ.

Nas Radev, CEO Infinite Lambda

Kde sídlime?

Aktívne hľadáme talenty v Košiciach a Bratislave, ale záujemcovia z iných miest sú vítaní tiež, keďže ponúkame možnosť práce z domu.

Slovenský tím sa aktuálne skladá z 10 ľudí, ktorí sú rozmiestnení po celom Slovensku a zastávajú pozície DevOps, delivery, analytics a dáta engineering. Najväčšie zastúpenie máme v Košiciach, kde práve otvárame office. Košice nás privítali s nadšením a naši prví zamestnanci sú s nami už rok.

Nová lokácia v Košiciach

Práve tieto dôvody prispeli k nášmu rozhodnutiu otvoriť fyzický office v Košiciach. Aj keď sme fanúšikmi práce z domu, veríme, že mať oficiálne miesto práce, kam môžeš prísť, stretnúť sa s kolegami a socializovať sa, je dôležitou súčasťou každého biznisu.

Keďže veríme v autonómiu našich zamestnancov, každý má právo vybrať si miesto práce podľa svojich potrieb, či bude pracovať z domu, alebo príde do kancelárie, alebo si to skombinuje podľa aktuálnej situácie. Nikto nemusí vypisovať žiadne formuláre, žiadosti o prácu z domu, skrátka sa ráno rozhodneš, že ideš do kancelárie, tak prídeš. Alebo opačne, napríklad vieš, že ti má dnes prísť balík (novodobé domáce väzenie, čakanie na kuriérov 😉 ), tak ostaneš doma.

„Veríme, že naši zamestnanci si zaslúžia dôveru a autonómiu v rámci svojich pracovných povinností, čo prispieva k všeobecnej spokojnosti,” hovorí Delivery Lead Peter Breyl, ktorý je jedným z prvých zamestnancov na Slovensku.

Prečo by ste sa mali k nám pridať?

Infinite Lambda si dáva záležať na spokojnosti svojich zamestnancov a zdravom work-life balance a zabezpečuje to napríklad aj takýmito firemnými stratégiami:

Neobmedzená dovolenka

Povzbudzujeme svojich zamestnancov k tomu, aby dostatočne oddychovali, venovali sa svojim najbližším a pravidelne dobíjali svoju energiu mimo počítača.

Čo to znamená? Že si môžeš vybrať toľko dovolenkových dní nad rámec svojej zákonom danej dovolenky, koľko budeš potrebovať.

Práca v lokálnom čase

Aj keď sme medzinárodná spoločnosť, naši zamestnanci, bez ohľadu na to, do ktorého medzinárodného tímu patria, pracujú vo svojom lokálnom čase. Samozrejmosťou je flexibilná pracovná doba, ktorá je veľkou výhodou hlavne v aktuálnej Covid situácii.

Rôznorodé projekty

Rozmanité projekty a úlohy vyžadujúce si maximálne sústredenie, udržiavajú našich zamestnancov „na špičkách“, neustále rozvíjajú svoje schopnosti, učia sa nové zručnosti a rozvíjajú svoj potenciál. Naši klienti sú z desiatok rozličných oblastí ako napríklad healthtech, edtech, entertainment, NGO and fintech, takže nie je núdza o zmysluplné a zaujímavé projekty.

Rodičovská dovolenka

Aj keď milujeme, čo robíme, veríme, že rodina je základom spokojného života. Snažíme  sa vytvárať zdravé work-life prostredie tým, že rešpektujeme osobný život každého zamestnanca a jeho rodinné povinnosti. K tomu prispieva aj naša firemná stratégia rodičovskej dovolenky, kedy pri narodení dieťaťa zamestnanec na rodičovskej dovolenke dostáva od nás plný plat počas časovo ohraničeného obdobia.

Koho v súčasnosti hľadáme do nášho tímu?

Aktuálne hľadáme spolupracovníkov na tieto pozície:

Každá z rolí v sebe zahŕňa prácu v cloude, neustály tréning a zvyšovanie svojich schopností, učenie sa nových technológií a ich okamžitú aplikáciu.

Ako môžem aplikovať?

Jednoducho:

  1. Klikni priamo na pozíciu, ktorá ťa oslovila.
  2. Na našom LinkedIn profile
  3. Pošli svoje CV v angličtine na email careers@infinitelambda.com

Ako vyzerá výberový proces?

  1. Zhodnotenie žiadosti o zamestnanie: náš recruitment tím prehodnotí tvoje skúsenosti a kvalifikáciu.
  2. Technický skríning alebo praktický test: ak sa dostaneš do výberu, budeš buď pozvaný/á na skríningový pohovor, kde sa budeme pýtať na tvoje praktické skúsenosti a kvalifikáciu, alebo ťa požiadame o vyplnenie testu.
  3. Samotný pohovor: nakoniec budeš pozvaný/á na pohovor s niekým z vyššieho manažmentu, aby sme zistili, či zapadneš do firemnej kultúry.

Ak sme ťa zaujali, budeme radi, ak sa nám ozveš. Rovnako nás môžeš sledovať už na spomínanom LinkedIn profile, alebo na FB a IG profile, kde sa dozvieš niečo viac o našich tímoch, eventoch a novinkách.

Infinite Lambda

Infinite Lambda je najrýchlejšie rastúca európska poradenská spoločnosť, ktorá sa špecializuje na cloud a data engineering riešenia.
Spoločnosť má sídlo v Londýne a pobočky vo Francúzsku, Maďarsku, Bulharsku, Slovensku, Rumunsku, Taliansku a Vietname.

Pridajte komentár