EAST MAG
aplikácie na cvičenie

4 aplikácie, s ktorými sa dostanete do formy aj doma

S  novým rokom prichádzajú nové predsavzatia či výzvy. Väčšinou sa týkajú nášho zdravého životného štýlu. Ak stále ešte váhate, či do toho ísť a ako, neváhajte. Jednoducho sa rozhýbte. Domáce cvičenie je obľúbené a práve v tomto článku vám predstavíme 4 aplikácie, ktoré vás motivujú a pomôžu dosiahnúť váš cieľ. Dôležité je nevzdať sa len tak jednoducho a vytrvať.

30 dňová výzva 

Aplikácie Tréning formou 30 dňovej výzvy  má na Google play neuveriteľných 10 miliónov stiahnutí. V jej úvode láka cvičencov na 30 dňovú výzvu, ktorou si zlepšíte zdravie vedeckými tréningami. 

V tejto aplikácii si môžete vybrať, akú partiu tela chcete precvičovať. Vybraním danej časti a zvládnutím danej výzvy získavate achievementy v podobe medailí. Zlatá medaila predstavuje náročný program, ktorí je určený pre tých, ktorí cvičia 4-6 krát týždenne. Aplikácia ponúka kalendár, v ktorom okrem odcvičených dní nájdete aj prehľad spálených kalórií, či dĺžku trvania cvičenia. V aplikácii si môžete vyplniť svoj vlastný profil, môžete vyplniť všetky dôležité údaje, prepojiť appku so svojimi Google účtami a samozrejme nastaviť si pripomienku, ktorá vám pripomenie, že máte cvičiť. 

Aplikáciu nájdete vo verzii pre Android a iOS

Strava

Obľúbená GPS aplikácia, ktorú využijete pri akomkoľvek cvičení. Je to zároveň aj sociálna sieť pre milovníkov pohybu, v ktorej sa môžete napríklad predbiehať s kamošmi. Ak vám chýba motivácia, je to príjemný spôsob, ako sa hecnúť k stále lepšiemu výkonu.

Appka už počas aktivity sleduje a zobrazuje všetky štatistiky ako napríklad rýchlosť, čas, vzdialenosť prejdenej trasy a pod. Po skončení tréningu začne automaticky prepočítavať spálené kalórie či prevýšenie. Strava vás automaticky upozorní, ak prekonáte svoj osobný rekord.

Aplikáciu nájdete vo verzii pre Android a iOS

Čo tak skúsiť jogu?

Aplikácia Glo ponúka online jogu, meditácie a pilates cvičenia. Je navrhnutá tak, aby používateľovi pomohla cítiť sa lepšie. Odbúrate stres, naučíte sa vypnúť myseľ a vďaka pilatesu vás nebude bolieť chrbát z práce. Takže zabijete dve muchy jednou ranou a budete sa cítiť lepšie fyzicky, aj duševne. Aplikácia ponúka cvičenia s najlepšími inštruktormi pre začiatočníkov, aj pokročilých a ponúka aj množstvo personalizovaných návrhov n zákalde vášho štýlu cvičenia vám sama odporučí, aké cviky sú pre vás ideálne. 

Aplikáciu nájdete vo verzii pre Android a iOS

Cvičte s NIKE 

Just do It, teda stačí to urobiť – stiahnúť si appku a začať sa hýbať. Aplikácia Nike Training Club je zadarmo na stiahnutie a užívateľovi poskytuje prístup k 185 plánom na cvičenie. Tie sú vytvorené a schválené v spolupráci so športovcami.  Nike Training Club obsahuje cvičenie zamerané na konkrétne časti tela, HIIT, box, joga cviky, silové cvičenia, vytrvalostné cviky, cvičenie s vlastnou váhou a podobne a to na rôznych úrovniach: začiatočník, stredne pokročilý a pokročilý. 

Aplikáciu nájdete vo verzii pre Android a iOS

Simona Ďurkovič

komentár: 1