EAST MAG
najsťahovanejšie seriály

Najsťahovanejšie seriály roku 2021

Magazín Torrentfreak vydal aj tento rok svoj každoročný rebríček seriálov, o ktoré bol najväčší záujem na torrentových sieťach. Tento rebríček vzniká spojením niekoľkých zdrojov vrátane štatistík samotných “pirátov”. V roku 2021 dominovali predovšetkým najsťahovanejšie seriály vysielané na streamovacích službách.

Jednoznačným víťazom je Disney+. V rebríčku TOP 10 sa seriály z tejto streamovacej služby objavil až päťkrát. Rick a Morty obhájili svoje pôsobenie v rebríčku po minulom roku. Minulý rok bol tento seriál šiesty najsťahovanejší. Kreslené príbehy s poriadnou dávkou svojského humoru zdá sa, bavia deti aj dospelých.

REKLAMA

Na prvej priečke sa umiestnil seriál Seriál WandaVision od Marvel Studios. Je zmesou klasických televíznych sitkomov a filmového sveta Marvel. Hlavní hrdinovia, Wanda Maximovová a Vision, dve superbytosti žijúce v malom mestečku, postupne zisťujú, že nie všetko je také idylické, ako sa na prvý pohľad zdá.

Poradie 2021 Poradie 2020 Seriál (pôvod)
1. X WandaVision (Disney+)
2. X Loki (Disney+)
3. X The Witcher (Netflix)
4. X The Falcon and the Winter Soldier (Disney+)
5. X Hawkeye (Disney+)
6. X What if…? (Disney+)
7. X The Foundation (Apple TV+)
8. 6. Rick and Morty (Adult Swim)
9. X Arcane (Netflix)
10. X Wheel of Time (Amazon Prime Video)

TorrentFreak však upozorňuje na fakt, že rebríček nemôže úplne odrážať realitu, pretože BitTorrent je len jedným z množstva spôsobov, ako šíriť pirátske kópie. Rezervy sú aj pri vyhodnocovaní a metodike získavania dát. Magazín uvádza, že započítava sťahovanosť jednotlivých epizód a znevýhodnené sú seriály, ktoré sa sťahovali po celých sezónach. To je príklad Netflixu, ktorý ich vydáva po celých sériách naraz. 

Aké budú podľa vás najsťahovanejšie seriály roku 2022?

Zdroj: TorrentFreak

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár