EAST MAG
žena v roláku

Ako nosiť túto zimu rolák? Ukážeme vám niekoľko spôsobov ako ho kombinovať

Minimalistický kúsok, ktorý sa drží v dámskych šatníkoch už desaťročia. Je mimoriadne praktický, elegantný a zahreje aj počas tej najchladnejšej zimy. Máme na mysli dámsky rolák. Tento kúsok rozdeľuje ženy na dva tábory – tie ktoré ho zbožňujú a tie, ktoré o takomto kúsku oblečenia ani nechcú počuť. Avšak dámsky rolák je skvelý, univerzálny kúsok, ktorý by podľa nás mala mať každá dáma v šatníku. Prečo? Poďme to spolu zistiť.

Kvalita nadovšetko

Rolák alebo sveter s vyšším golierom je veľmi praktický kúsok do chladných jesenných a zimných dní. Najmä ak sú roláky vyrobené z kvalitnej vlny či kašmíru, pretože tieto tkaniny majú skvelé izolačné vlastnosti. Vďaka nim viete, že vám v nich nebude zima a môžete si s kľudom vychutnávať punč na vianočných trhoch.

Navyše dámske roláky vyrobené z vlny alebo kašmíru vydržia veľmi dlho a nikdy nevyjdú z módy. Preto máte istotu, že ak vlastníte pár takýchto kúskov, tak určite ich ešte vaša dcéra bude dediť, pretože tieto kvalitné kúsky určite stoja za to!

Kombináciám sa medze nekladú

Pod vlnený alebo kašmírový rolák odporúčame si obliecť tielko alebo nátelník. Je to z toho dôvodu, aby ste nemali tento kúsok priamo na tele. Ak by ste ho mali na holej koži, môže to spôsobiť práve opak výhody danej tkaniny. V takomto prípade vám bude v ňom zima. Vďaka vyššie spomínanej spodnej vrstve v podobe ľahkého tielka máte však záruku, že vám zima nebude. Pod dámske bavlnené roláky si tielko obliekať nemusíte. No aby táto kombinácia nepôsobila vábne, skúste rolák doplniť zaujímavou vestou, ktorá je túto sezónu mimoriadne trendy.

Kombinovať dámsky rolák je veľmi jednoduché. Tento základný kúsok si viete obliecť prakticky k čomukoľvek – k nohaviciam, kedy si vytvoríte dokonalý biznis look do práce alebo na rôzne konferencie. Rolák v kombinácií so sukňou a čižmami na vyššom podpätku pôsobí na dámach romanticky, nevinne a navyše veľmi trendy!

Dámsky rolák je skvelý vo vrstvení. Hodia sa naň kabáty, ale aj bundy, svetre či vesty. Ak skombinujete rolák s kabátom, zaujímavou čiapkou alebo baretkou, v takom prípade ste si vytvorili dokonalý elegantný look. Ako čerešničku na torte odporúčame kabelku v tóne s nejakým kúskom vášho oblečenie. Naopak, ak rady experimentujete, zvoľte nejaký kontrastný kúsok.

Ak sa neviete rozhodnúť, ktorú kabelku skombinovať, siahnite po edícií Coccinelle Tapestry. V tejto limitovanej edícií sa nachádzajú ikonické modely ako Arlettis, Tebe alebo Beat v novom šate s romantickou kvetinovou tlmenou potlačou, ktorá sa hodí do každého outfitu. S kombináciou so zlatými prvkami dokážete vyšperkovať váš outfit do dokonalosti.

Ak preferujete ležérnejší alebo dokonca rebelský štýl, odporúčame kombinovať rolák s koženou bundou buď klasickej čiernej farby, ale rozhodne sa nebojte siahnuť aj po iných, ako napríklad hnedá alebo pastelová modrá. Alebo skúste vymeniť rolák s nohavicami za rafinované rolákové šaty! V kombinácií s batôžkom vytvoreným v spolupráci Coccinelle a Barbie takto poviete svoj názor celému svetu a ukážete, že vaša budúcnosť ako aj všetkých žien na tomto svete je neobmedzená!

Nezabúdajte na doplnky

Rolák sa považuje za jeden zo základných kúskov jesenného a zimného šatníka. Preto pri jeho kombinovaní by ste mali myslieť aj na doplnky, aby váš outfit nepôsobil vábne a bez myšlienky.

Jednou z možností doplnenia outfitu je zvoliť si zaujímavé šperky. Buď siahnete po väčších visiacich náušniciach, na ktorých bude celý dôraz vášho outfitu alebo zvolíte decentné náušnice, no pozornosť upriamite na náhrdelník. Momentálne sú veľmi trendy dlhšie náhrdelníky, pričom inšpiráciou môžete nájsť v talianskom módnom dome Luisa Spagnoli. Dlhé náhrdelníky vďaka rolákom skvelo vyniknú a vy máte o žiarivý a zaujímavý outfit postarané.

Ak máte rady klasické šperky, tak brošne môžu byť pre vás skvelou voľbou! Tieto nestarnúce kúsky z dielne Luisa Spagoli sú poctivo a precízne vyrábané, pričom máte na výber mnoho tvarov a dizajnov. Môžete si vybrať buď roztomilé zvieratká alebo jedinečné brošne v tvare kvetov, ktoré môžete skombinovať s náušnicami rovnakej značky.

Dámy, ak rolák nepatrí medzi vaše obľúbené kúsky v šatníku, myslíme si, že teraz je ten najvhodnejší čas mu dať šancu. Uvidíte, že kvalitný vlnený rolák sa stane jedným z najlepších kúskov, do ktorého ste za túto zimu investovali. Preto neváhajte a inšpirujte sa výberom rolákov značky Luisa Spagnoli.

Text: Ivana Jánošková

Pridajte komentár