EAST MAG
Venergi

Business Casual dress code. Akú košeľu zvoliť v tomto štýle obliekania?

V businnes casual dress code je presne definované, ako sa správne obliecť . Stále sa v tomto štýle môžete cítiť dobre a pohodlne. Ide o uvoľnený dress code, ktorý zároveň zachová profesionálny vzhľad ako v office, tak aj na pracovnom obede s dôležitým klientom alebo na rodinnej oslave. Vychádza z prvkov klasického biznis oblečenia, no nie je striktný na farby, strihy a materiály. Venergi – pánske košele ponúkajú všetko, čo k tomuto štýlu obliekania potrebujete.

Síce má v sebe názov (casual, ležérny pozn. red), no aj napriek tomu v tomto štýle platia určité reguly, ktoré je potrebné dodržiavať.  Treba dbať na kvalitné materiály, upravenosť a vkusné kombinácie. Čo je pre pánov veľká výhoda – v tomto štýle nemusia nosiť kravatu, no sami prídete na to, že pánska košeľa bez kravaty je ako topánka bez šnúrky. 

Pánske košele v business casual dress code 

Pánska košeľa je v tomto štýle mantrou a pri jej výbere myslite na farby. Orientujte sa skôr na decentné a jemné farby. Ak sa stane oblek s košeľou vašou každodennou uniformou, myslite aj na materiál, z ktorého je košeľa vyrobená. Slovenská značka Venergi ponúka pánske košele, vyrobené z príjemného materiálu, v ktorom hlavnú úlohu hrá bavlna. Pánske košele z tejto tkaniny tak skoro neprepotíte ani v lete, ani v zime. Aj keď to nezapadá do tohto štýlu obliekania, košele Venergi  zladíte aj s menej formálnymi nohavicami či riflami. Ak sa chcete zladiť, v e-shope nájdete aj pánske nohavice. Využijete ich do práce, na stretnutia s klientom či rodinnú oslavu. 

Venergi pánske košele

Doplnky vybavíte vo Venergi

Možno sa cítite bez kravaty pohodlne a možno si myslíte, že je to ležérne a trendy, nemusí tomu byť tak. Slovenský výrobca Venergi ponúka širokú škálu pánskych doplnkov. Kravata, hoci slimková a jednofarebná v kombinácii so sakom a košeľou z vás spraví neodolateľného elegána.

Nezabudnite na opasok!

Aj keď vám nohavice napadajú, opasok je musthave kúsok. Najmä pri business casual štýle. Odporúčame zladiť farbu opasku s oblekom. Na e-shope Venergi si môžete vybrať zo širokej škály kožených opaskov, ktoré sa zapínajú prostredníctvom spony alebo klasickej pracky. 

Venergi - pánske košele

Ak si stále nie ste istí, či ste zvolili správne kúsky oblečenia, predstavte si situáciu, v ktorej sa budete nachádzať. Nie ste istý? Na e-shope Venergi nájdete pánske košele a doplnky, ktoré dotvoria vašu osobnosť.

Pridajte komentár