EAST MAG
wellnesso

Slovenský start-up chce pomôcť podnikateľom zasiahnutým pandémiou

Aktuálna situácia spojená s pandémiou a obmedzeniami je pre mnohých podnikateľov veľmi náročným obdobím. Medzi túto skupinu podnikateľov patria najmä kaderníctva, salóny a ďalšie wellness a beauty služby. Práve týmto podnikateľom sa slovenský start-up Wellnesso rozhodol pomôcť prostredníctvom ich portálu wellnesso.sk.

wellnesso.sk

Keďže aktuálne opatrenia neumožňujú využívanie ich služieb, tím Wellnesso ponúka bezplatnú možnosť vytvorenia profilu na ich platforme a využitie tohto predvianočného obdobia na získavanie objednávok darčekových poukazov.

REKLAMA

Na platforme majú zariadenia vytvorené svoje profily, kde zákazníci môžu nájsť ponuku ich služieb, fotografie a ďalšie kontaktné informácie. Pomocou jednoduchého a krátkeho formuláru si môžu objednať darčekové poukážku aj s jej customizáciou. Poskytovatelia s darčekovými poukážkami nemajú problémy, keďže im ich systém automaticky vygeneruje podľa požiadaviek zákazníka.

Ak chcete niekomu dopriať dokonalý darček plný oddychu a zároveň pomôcť zasiahnutým podnikateľom a podporiť mladý slovenský start-up zo Startup centra Univerzitného vedeckého parku TECHNICOM, navštívte wellnesso.sk a objednajte si darčekovú poukážku už od 10 eur.

V prípade záujmu o pridanie vášho zariadenia kontaktujte Wellnesso prostredníctvom sociálnych sietí alebo na info@wellnesso.sk

O start-upe wellnesso

Wellnesso prináša oddych vtedy, keď po ňom túžite v podobe moderného marketplacu zameraného na beauty&wellness služby. Únava, stres alebo bolesť z celého dňa práce. Chuť zrelaxovať a užiť si dokonalý oddych jednoducho a rýchlo bez zdĺhavého vyhľadávania a telefonického objednávania. Wellnesso umožňuje na pár klikov rezerváciu termínov. Kdekoľvek a kedykoľvek spolu aj s recenziami, porovnaniami a inšpiráciami. Pre poskytovateľov služieb ponúka kanál získanie nových zákazníkov, zníženie nákladov na marketing a vlastné IT riešenia, zároveň aj konkurencieschopnosť v prípade začínajúcich poskytovateľov služieb. Komplexný nástroj zameraný na manažment rezervácií, komunikáciu so zákazníkmi, marketing, dáta a štatistiky je postavený na biznis modeli predplatného a poplatku za rezervácie. Tím zakladateľov tvoria mladí IT profesionáli, Daniela Chovancová a Samuel Farkaš.

tlačová správa

Pridajte komentár