EAST MAG
Košice Peace Marathon

Cez aplikáciu Košice Peace Marathon budete môcť sledovať svojho favorita

Tohtoročný 98. ročník Medzinárodný maratón mieru (MMM) bude aj s obľúbenou aplikáciou. Organizátori ju totiž o čosi vylepšili. Okrem toho, že aplikácia poskytne všetky dôležité informácie na jednom mieste, ktoré budete túto nedeľu 4. 10.2021 potrebovať, umožní vám aj živé sledovanie vášho favorita. 

Vylepšená apka Košice Peace Marathon sa vracia do telefónov 

S aplikáciou Košice Peace Marathon budete presne vedieť, kde sa váš obľúbený bežec nachádza. Ako uvádza Kristína Vajdová z Progress Promotion: „Návrat maratónu do smartfónou nastal aj vďaka spoločnosti NN, ktorá túto inovatívnu súčasť maratónskeho festivalu prináša ako partner. Tak ako po minulé roky, aplikácia i tentoraz pochádza z dielne svetového lídra v oblasti čipového merania a zdieľania športových výsledkov, holandskej spoločnosti MYLAPS.

REKLAMA

Organizátori odporúčajú stiahnuť si novinku ešte pred samotným maratónom. V apke sa dozviete všetky aktuálne informácie či opatrenia, ktoré sa týkajú MMM 2021. 

Aplikáciu si do mobilného telefónu môže bezplatne stiahnuť ktokoľvek prostredníctvom Google Play a App Store.

Aplikáciu mohli fanúšikovia behu a samotného maratónu využiť aj počas ročníka 2019. Tento rok však prešla redizajnom a aplikácia prichádza vo vylepšenom dizajne, aj s novou vylepšenou funkciou živého sledovania. „Diváci aj účastníci môžu využiť veľmi zaujímavý obsah tejto aplikácie a vďaka funkcii Live Tracking budú môcť sledovať svojich favoritov,“ dodala Vajdová.

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár