EAST MAG
PM konferencia

Virtuálna PM konferencia nielen pre projektových manažérov je tu opäť

Aj tento rok sa môžete tešiť na konferenciu, ktorá je určená predovšetkým projektovým manažérom. Bude sa konať opäť virtuálne už 5. októbra 2021. Štyria partneri spoločne prinášajú podujatie Virtuálnej konferencie projektového manažmentu, ktorého cieľom je priniesť veľkoformátový program nielen z oblasti projektového manažmentu.

Konferenciu spoločne organizujú PMI Slovakia Chapter, 2BCognitus, Košice IT Valley a Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia

REKLAMA

„Konferencia je určená pre manažérov, projektových manažérov a členov tímov riadených tradične alebo agilne. Jej cieľom je priniesť veľkoformátový program z oblasti projektového manažmentu pre všetkých, ktorých sa táto téma týka, či už pracovne, alebo v rámci voľnočasových aktivít. Tohtoročný program je skutočne zaujímavý a pokrýva podľa partnerov organizácie dôležité oblasti riadenia, ktoré budú našich návštevníkov určite baviť. Prednášajúci sú manažéri z praxe, čo zaručuje pre účastníkov uplatniteľnosť získaných vedomostí a skúseností v praxi,” približuje Rudolf Takáč, zástupca 2BCognitus.

Virtuálna PM Konferencia - program

Virtuálna PM konferencia prináša zaujímavý program  

Virtuálna PM konferencia pozostáva z prednášky a workshopov, prostredníctvom ktorých sa účastníkom prihovoria známi spíkri, s ktorými majú organizátori dobré skúsenosti. 

„Tento rok sa môžu účastníci tešiť na osvedčených spíkrov z minulých ročníkov, ale aj na nové tváre. Snažíme sa priniesť témy z rôznych oblastí a svoje vedomosti z nich si budú môcť overiť aj na workshopoch, prezrádza Peter Mikoláš z PMI Slovakia Chapter.

Tento ročník Virtuálnej PM konferencie sa mal pôvodne uskutočniť po starom, offline. Žiaľ, protiepidemické opatrenia sa z týždňa na týždeň zhoršili, a tak sa partneri rozhodli presunúť konferenciu do virtuálneho sveta. „Aby som pravdu povedal, tešil som sa na osobné stretnutia na konferencii či už s našimi členmi, podporovateľmi, spoluorganizátormi a na nové stretnutia a networking. Samozrejme sa teším tiež ako projektový manažér na pripravované workshopy,” dodáva Peter Mikoláš.

Témy workshopov

Úvodná prednáška sa bude niesť v téme Manažér v budúcnosti, pod taktovkou Rudolfa Christophera Takáča z 2BCognitus. Po nej nasledujú bloky s workshopmi:

  1. Digitálny svet a jeho pozitívny a negatívny vplyv
    prednášajúci: Rudolf Christopher Takáč, Miloš Wikarski
  2. Všímavá komunikácia
    prednášajúci: Kvetoslava Sarvašová
  3. Rekonštrukcia a poučenia z projektu oboplávania sveta spred 500 rokov
    prednášajúci: Ivan Sámel
  4. Agilné hry – ako budovať a zdokonaľovať (virtuálne agilné tímy
    prednášajúci: Branislav Gablas

Registrácia do 1. októbra 2021 

Virtuálna Project Management konferencia sa bude konať v utorok 5. októbra 2021 od 10.00 hod. Vstupné na celý program konferencie je vo výške 10 eur. Na konferenciu je potrebné sa registrovať do piatka 1. októbra 2021 prostredníctvom stránky https://managerport.com/events.

Nenechávajte si registráciu na poslednú chvíľu. „Od spustenia registrácie sme zaznamenali vysoký účastnícky záujem a tak by sme sa vám vopred chceli poďakovať za prejavenú priazeň. Ak ste sa doteraz nevedeli rozhodnúť, verím, že sme vám ponúkli rýchly náhľad toho, čo vás čaká a že sa spolu virtuálne stretneme,” dodáva na záver František Šofranko z Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia, spoluorganizátor konferencie.

Simona Ďurkovič

komentár: 1