EAST MAG

Od nápadu k produktu

Záujem o dizajn rastie zo dňa na deň. Nie len v bežnom živote, ale aj v biznisovom prostredí, má stále vyššiu hodnotu. Rôzne typy dizajnu kladú vysoké nároky na dizajnérov, ktorí musia mať otvorenú myseľ a musia sa vedieť pozrieť na problém z každej strany.

Ak vás zaujíma cesta, ktorou dizajnéri prechádzajú od samotného nápadu k reálnemu produktu, nezmeškajte webinár – Od nápadu k produktu, ktorý bude už vo štvrtok 23. septembra o 18:00 hod. Dozviete sa v ňom príklady, skúsenosti a príhody z praxe pri vytváraní neobyčajných produktových a digitálnych dizajnov. Okrem toho sa dozviete, ktorý dizajnový proces je najefektívnejší, najrýchlejší či najkreatívnejší.

REKLAMA

Podujatie je bezplatné, je však potrebná registrácia.

Príklady z praxe s vami zozdieľa Anton Čermák. Tie nazbieral počas svojho pôsobenia v zahraničí ale aj na Slovensku.

Anton Čermák

Anton Čermák

  • Študoval priemyselný dizajn v Košiciach na Technickej Univerzite a neskôr v Paríži na ENSCI-Les Ateliers.
  • Po štúdiu odišiel do Montrealu, kde pracoval ako dizajnér hračiek pre MegaBloks.
  • Neskôr prešiel do Alto design, jedného z najlepších dizajnových štúdií v Kanade, ktoré sa špecializovalo na produktový design.
  • Pôsobil aj v Brio Innovation, ktoré vynikalo v transportation dizajne pre známe značky.
  • Popri dizajne neodolal pokušeniu video hier, korých je Montreal svetovou kolískou a nechal sa zlákať na spoluprácu s gigantom Gameloft na UI dizajn pre hru Asphalt.
  • Čerešničkou bokoviek bola spolupráca s Fox production na filme X-Men.
  • Po návrate na Slovensko mal šťastie pristáť vo Wirecarde ako UI dizajnér pre mobilné aplikácie a momentálne si užíva dizajnérsky tím v GlobalLogic Slovakia.

GlobalLogic Slovakia

GlobalLogic, líder v oblasti digitálneho inžinierstva a súčasť a Hitachi Group Company, pomáha zákazníkom na celom svete navrhovať a prinášať inovatívne produkty, platformy a najnovšie digitálne vymoženosti. Na Slovensku má GlobalLogic centrálu v Košiciach a pôsobí aj v Banskej Bystrici a v Žiline.

Pridajte komentár