EAST MAG

Zažite najväčšie herno-technologické podujatie na východnom Slovensku

V dňoch 25. až 26. septembra sa v meste Košice odohrá najväčší herno-technologický festival na východnom Slovensku Gamefair 2021. Pôjde o hybridné podujatie s miestom konania v priestoroch K13 – Košické kultúrne centrá, Kasárne KulturPark. 

Celý priebeh podujatia bude zároveň vysielaný cez online platformy. V prípade zhoršenia epidemiologickej situácie sa celé podujatie odohrá v online prostredí. 
Podujatie organizuje košický startup 21Games OZ pod záštitou Košického samosprávneho kraja (KSK), IT Valley, Slovenskej asociácie elektronických športov (SAEŠ) a s pomocou partnerov ako Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia (DT ITSO), Creative Pro, Promiseo, Fadee, Nugosu a ďalších. 
Cieľom podujatia je združiť hráčsku komunitu na východe Slovenska spoločne s nadšencami technologických noviniek a inovácií. Program bude obsahovať turnaje v počítačových a mobilných hrách so zastúpením popredných tímov Slovenskej a Českej republiky.

Pre verejnosť bude prichystaný sprievodný program: závodné simulátory, virtuálna realita, herné konzoly (PS, XBOX), turnaje pre verejnosť priamo na mieste akcie, diskusie, prednášky či herný vývoj. Hlavným zámerom je poskytnúť mladým priestor na kultúrne vyžitie a priniesť gamingovú revolúciu na východne Slovensko.

gamefair kosice

Ivana Mikuličková

Som asi živým dôkazom toho, že ak ťa niečo baví, venuj sa tomu a možno ťa to bude raz živiť. Marketing je mojou záľubou a zo stáží a brigád sa vykľulo moje povolanie. Venujem sa PPC kampaniam, social marketingu, navrhovaniu stratégií a občas aj písaniu.

Pridajte komentár