EAST MAG
geminiwing
Gemini Wings

Za startupom Gemini Wings stojí východniar. Lietadlá aj vďaka nemu už nebudú „sedieť” doma

Jeden z najúspešnejších a najväčších brokerov na českom a slovenskom trhu, spoločnosť Charter advisory, predstavil novú možnosť efektívneho využívania privátnych jetov prostredníctvom služieb platformy Gemini Wings. Vlastniť súkromné lietadlo už nie je len akýsi luxus, ale predovšetkým dokonalý spôsob, ako vyriešiť obchodné cesty za obchodnými partnermi a klientmi.

Čas je to najcennejšie, čo máme. Uvedomujú si to najmä ľudia, ktorí sú dennodenne vyťažení množstvom pracovných úloh. Lietadlo je totiž najlepší dopravný prostriedok, ktorý dokáže ušetriť hodiny času, o to viac, keď ho vlastnia.

REKLAMA

Lietadlá nie sú len pre „bohatých”

Dnes je už samozrejmosťou, že súkromné lietadlá prinášajú veľa možností cestovania. Poskytujú luxus, pohodlie aj súkromie pre korporátne aj súkromné cesty. Sú pravidelne využívané a už dávno nie sú výsadou len „bohatých”. Aj na Slovensku majú súkromné lietadlá svoje stále miesto.

Je pravdou, že pre tých z majiteľov, ktorých lietadlá trávia viac času v hangáre ako vo vzduchu, bolo veľmi ťažké takúto investíciu speňažiť, či efektívne využívať. Teraz to je však už minulosťou.

Predaj nevyužitej kapacity súkromných lietadiel

Inovatívny letecký start-up GEMINI WINGS, ktorý sídli v Prahe našiel riešenie. Vytvoril medzinárodnú flotilu skladajúcu sa z lietadiel a helikoptér menších európskych operátorov a majiteľov súkromných lietadiel a helikoptér. 

GEMINI WINGS pôsobí ako exkluzívny obchodný zástupca tejto flotily a vďaka tímu expertov zvyšuje využitie lietadiel predajom ich voľnej kapacity na európskom trhu. Prináša tak aj zhodnotenie investície do lietadiel.

Martin Feč - lietadlá
Martin Feč

Svet sa v priebehu posledného roka veľmi zmenil. Okrem iného sme všetci mohli pocítiť, ako veľmi dôležitá a cenná je pre ľudí spolupráca. V GEMINI WINGS chceme skôr než konkurenčný boj presadzovať práve spoluprácu, aby sme mohli z našich úspechov profitovať všetci,“ povedal  Martin Feč, spoluzakladateľ Charter Advisory a CEO GEMINI WIGS, ktorý pochádza práve z východného Slovenska, konkrétne zo Svidníka. 

Zisky pre majiteľa

Tím GEMINI WINGS zabezpečí predaj lietadla na charterovom trhu vždy, keď ho majiteľ nevyužíva. Tým podporia efektívnu prevádzku a najmä minimalizujú prázdne prelety.

Naše služby sú vhodné pre majiteľov a prevádzkovateľov, ktorí očakávajú optimálne využitie svojho lietadla. Sme im schopní navýšiť vyťaženie lietadiel, a týmto spôsobom bude lietadlo nielen efektívne využívané, ale zároveň sa aj znížia celkové prevádzkové náklady a generuje zisk,“ uvádza Feč.

Pre majiteľov súkromných lietadiel, je to atraktívna ponuka. Ich lietadlá sú vďaka tomu v prevádzke. Generujú príjem a majiteľom sa tak znižujú vysoké prevádzkové náklady, zatiaľ čo posádka získava ďalšie letové skúsenosti.

GEMINI WINGS zaisťuje prostredníctvom flotily lietadiel a helikoptér jej efektívne využívanie, pričom kvalita poskytovaných služieb a bezpečnosť pasažierov sú pre ňu na prvom mieste. GEMINI WINGS ponúka svojim klientom aj poradenské služby a profesionálne expertízy. Majitelia lietadiel tak zo svojho členstva v leteckej „aliancii“ profitujú aj ďalšími spôsobmi.

Viac informácíi zo sveta technológií nájdete na našej podstránke www.indexmag/technologie

Michaela Luxová

Písanie je pre mňa umenie, ktoré sa tvorí každým ťuknutím do klávesnice. Je to však aj hra so slovami, ktoré dokonale vystihnú daný moment, alebo opíšu situáciu. Možno aj preto ma osud pred rokmi priviedol k dokonalej profesii, ktorá ma vystihuje — copywritingu.

Pridajte komentár