EAST MAG
ekosport kosice

Elektrokolobežky nie sú žiadny výstrelok, ale budúcnosť dopravy. EkoSPORT predstavuje svoje vychytávky

Poslednú dobu brázdi ulice miest čoraz viac elektrokolobežiek. Stali sa jedným z najobľúbenejších dopravných prostriedkov. Rýchla preprava, jednoduché ovládanie, nenáročná údržba, nehovoriac o šetrení životného prostredia. Vidia aj spokojní zákazníci firmy ekoSPORT.

Vďaka elektrickým kolobežkám sa viete dopraviť kamkoľvek v meste. Je jedno či idete do práce, alebo si sadnúť na kávičku s priateľmi. Už nikdy nebudete čakať na autobus, nevynechá vám žiadny spoj a nebudete stáť ani v dopravnej zápche. Nehovoriac o tom, že elektrické kolobežky nespaľujú fosílne palivá, čím výrazne znižujú množstvo emisií v ovzduší. 

EkoSPORT poradí, vy vyskúšate

Pozor, tento dopravný prostriedok nie je vhodný len do mesta. Máme dobrú správu aj pre milovníkov prírody a ťažšieho terénu. Niektoré typy zvládnu aj rozmanité, horské chodníčky. Výstup na Kráľovu hoľu pre nich nie je žiadny problém. Stačí si len vybrať z ponuky na ekosport.sk.

Ak si predsa len nebudete vedieť rady, personál spoločnosti vám s radosťou poradí. EkoSPORT vám vyberie kolobežku doslova na mieru. Stačí len zavolať alebo si ju rovno vyskúšať na predajni na Urbánkovej 12 v Košiciach.

Predajňa na Urbánkovej 12 v Košiciach, v ktorej nájdete najmodernejšie elektrokolobežky.
Predajňa na Urbánkovej 12 v Košiciach
Všetky e-prostriedky: elektrokolobežky, elektrobicykle si môžete vyskúšať.
Všetky e-prostriedky si môžete vyskúšať

Elektrokolobežky sa obľube tešia hlavne vďaka jednoduchému ovládaniu a kompaktnosti. Skladacia štruktúra vám umožňuje si ju zobrať všade so sebou.

„Záleží nám na každom jednom zákazníkovi. Preto ponúkame možnosť si ich vyskúšať na vlastnej koži a zistiť, aké to je mať vietor vo vlasoch pri jazde elektrokolobežkami. Našim klientom radi poradíme pri výbere, všetky produkty máme odskúšané, a preto verím, že každému ,ušijemekolobežku na mieru. Stačí prísť alebo nám zavolať,” povedal majiteľ ekoSPORTU Jozef Pavur.

Tím ekoSPORT - odborníci na elektrokolobežky
Tím ekoSPORT

Elektrokolobežky –malá investícia a vysoká návratnosť

Na rozdiel od iných spoločností je pre nich samozrejmosťou záručný a pozáručný servis či už u nich, alebo u obchodných partnerov. Elektrické kolobežky sú jednoducho trendy a pre
mnohých predstavujú akýsi nový životný štýl.

Už to dávno nie sú hračky pre deti ako to možno bolo kedysi, ale plnohodnotný dopravný prostriedok. Nikoho finančne nezruinujú a ľahko sa s nimi prepravíte do práce alebo školy. Pokojne si ich však môžete zobrať aj do vlaku.

Dobíjanie batérie trvá približne od dvoch do pätnásť hodín (záleží od typu elektrokolobežky). Napájanie je veľmi jednoduché, stačí ju napojiť do obyčajnej elektrickej zásuvky a nabiť ju na maximum. Ušetríte tak množstvo financií. Nepotrebujete si kupovať žiadne palivo alebo lístky na MHD. Základom je malá investícia a vysoká návratnosť.

Elektrokolobežky sú vhodné aj do mesta
Elektrokolobežka vhodná do mesta

Od dopravných prostriedkov po hračky

V ekoSPORTE máte na výber elektrokolobežky  pre dospelých, ale aj pre deti a dokonca si môžete vybrať aj zo širokej škály kolobežiek so sedadlom či už do mesta, alebo do ťažšieho terénu, no aj pre vyššie váhové kategórie.  

Samozrejme, ekoSPORT nie je len o kolobežkách. Milovníci cyklistiky si tam určite vyberú svojho dvojkolesového elektrického tátoša. Majiteľovi ekoSPORTU záleží na tom, aby Slováci mali k dispozícii  najnovšie vychytávky. Jednou z nich je aj elektrická štvorkolka s výkonom 4 × 1500 W s vysokým výkonom a dojazdom až do 80 km. V celej Európe nájdete tento elektrický unikát okrem Španielska už len len v slovenskom ekoSPORTE.

Elektrická štvorkolka EKOTRACK 4WD 6000W. V predajni nájdete aj moderné elektrokolobežky.
Elektrická štvorkolka EKOTRACK 4WD 6000W  

K dispozícii je aj príslušenstvo či originálne ekohračky pre najmenších. Napríklad autíčko či motorka, ktoré poháňa slaná voda, alebo stlačený vzduch. Elektrický longboard, hoveboard, alebo jednokolka nie sú takisto výnimkou.

Viac zaujímavých tém zo sveta moderných technológii sa dočítate na www.indexmag.sk.

Michaela Luxová

Písanie je pre mňa umenie, ktoré sa tvorí každým ťuknutím do klávesnice. Je to však aj hra so slovami, ktoré dokonale vystihnú daný moment, alebo opíšu situáciu. Možno aj preto ma osud pred rokmi priviedol k dokonalej profesii, ktorá ma vystihuje — copywritingu.

Pridajte komentár