EAST MAG

Komunita nezávisle pracujúcich ľudí z Košíc predstaví svoje fungovanie na diskusii v Tabačke

V utorok 20. júla sa uskutoční ďalšie podujatie zo série Komunitná debata. Hosťami najbližšej komunitnej debaty budú zástupcovia HUBa coworking, ktorý sídli v košickej Tabačke.

Komunitná debata je pravidelný diskusný formát, ktorého hosťami sú ľudia, ktorí sú účasťou aktívnych komunít v Košiciach, ale aj v iných mestách na Slovensku. Aktívna komunita je základným prvkom aktívnej a angažovanej občianskej spoločnosti a pomáha občanom participovať na veciach verejných.

REKLAMA

HUBa je coworkingový open space inkubátor, ktorý združuje mladých kreatívcov, začínajúcich podnikateľov a vizionárov, ktorých práca z domu nebaví. Už viac ako 5 rokov pôsobí v priestoroch Tabačky a jej členovia sa venujú zaujímavým projektom v rôznych odvetviach. Ide o komunitu nezávisle pracujúcich ľudí z Košíc, ktorým spoločné priestory umožňujú zdieľať nápady, spoločné hodnoty a využívať tak sústredené prostredie a skúseností iných kolegov vo svoj prospech.

Utorková komunitná debata sa uskutoční o 18:00 hod. v priestoroch Art Garden. Vstup na toto podujatie je voľný. Debata bude prístupná aj na facebookovej stránke Tabačky prostredníctvom LIVE streamu.

Pridajte komentár