EAST MAG
steve wozniak

Steve Wozniak vystúpi na VSE unIT 2021!

Na 4. ročníku konferencie VSE unIT, ktorá sa uskutoční v  hybridnej forme, vystúpi aj Steve Wozniak.

Prvým lákadlom je headliner, legenda sveta informačných technológii Steve Wozniak, ktorý vystúpi v programe v stredu 9. júna v online rozhovore. Spoluzakladateľ spoločnosti Apple Inc. spôsobil revolúciu vo vývoji počítačov zostrojením prvej rady produktov Apple, Apple I a II, ktoré boli prvou generáciou verejne dostupných osobných počítačov. Vďaka tomu sa tak počítač stal neoddeliteľnou súčasťou bežného života.

Steve Wozniak – out-of-box génius

Wozniak je príkladom out-of-box génia. Sám hovorí, že jeho cieľom nebolo vytvorenie najúspešnejšej firmy sveta. Chcel počítače, aké nikto nevyrábal, takže ich začal navrhovať sám. Ich novú prevratnú podobu a dostupnosť pripisuje svojej kreativite a obmedzeným zdrojom, ktoré ho ako mladého inžiniera nútili k jednoduchým a minimalistickým riešeniam. Stroje, ktoré dovtedy vypĺňali obrovské sály tak dostal na pracovné stoly bežných ľudí, kde sú dodnes.

V súčasnosti sa venuje mnohým filantropickým a technologickým projektom. Financuje galérie a múzeá, založil online univerzitu WOZ U na rozvoj nových IT talentov, no jeho hlavnou činnosťou je stále IT a vývin nových technológií.

Možnosť klásť otázky

Jeho najnovším projektom je spoločnosť EFFORCE, ktorá chce s použitím kryptomien zvrátiť klimatickú krízu efektívnejším využívaním prírodných zdrojov. Do nového desaťročia sme vkročili krízou. Každá kríza však môže znamenať príležitosť a začiatok revolúcie. Ako súčasť a tvorca jednej veľkej revolúcie moderného sveta má Steve Wozniak jedinečný pohľad a skúsenosť s tým, ako sa môžu nové technológie stať prevratnými a zmeniť smerovanie ľudstva. O tento pohľad sa s nami podelí už o niekoľko týždňov na VSE unIT 2021.

vse unit konferencia

Ďalším výnimočným aspektom je prevedenie samotnej konferencie formou hybridného eventu. To znamená, že event bude mať živé i online publikum. Diváci konferencie sa môžu tešiť na jedinečnú možnosť zasielať otázky na Stevea Wozniaka. Najlepšiu z nich vyberieme a Wozniak na ňu počas rozhovoru odpovie.

Východoslovenská energetika Holding a.s. ako organizátor konferencie pozýva všetkých, ktorí sa zaujímajú o smart riešenia, nové výzvy a inovácie, ktoré menia chod všetkých spoločností. Registrovať sa môžete už dnes na stránke unitconference.sk.

CREATIVE PRO

Sme event & live communication agency, ktorej hlavným poslaním je prinášať ľuďom pozitívne emocionálne zážitky prostredníctvom organizovania live, virtuálnych a hybridných spoločenských akcií a konferencií. Za 15+ rokov eventových skúseností, sme vytvorili miliardu momentov, vyše 113 880 hodín zážitkov, 974 323 pozitívnych emócií pre viac než 300 značiek. Aj vďaka týmto skúsenostiam sme posunuli náš event management a experience marketing (tzv. zážitkový marketing) na úplne iný level. Sme CREATIVE PRO Group a naším umením je vidieť neviditeľné. Zážitok. Event.

Pridajte komentár