EAST MAG
krásy zemplína

Spoznávajte krásy Zemplína a získajte odmeny

Aj vy ste si počas korony našli záľubu v turistike a hľadaní nových turistických miest, kde ste ešte neboli? Tentoraz za to môžete byť odmenení. Objavte krásy horného Zemplína a získajte darčeky. Jarná kampaň Oblastnej organizácie cestovného ruchu Horný Zemplín a Horný Šariš láka turistov a milovníkov týchto regiónov k spoznávaniu. 

Krásy Zemplína na ktoré sa môžete vydať

Princíp tejto kampane je nastavený tak, že turista musí navštíviť minimálne 4 z desiatich vybraných lokalít a odfotiť sa pri drevenom pointe alebo nálepke. Turistické body sú vyberané tak, aby boli rovnomerne rozložené a prerozdelené do všetkých okresov horného Zemplína. Drevené pointy, pri ktorých sa musí návštevník odfotiť, môžete nájsť napríklad pri vyhliadkovej veži na vrchu Ščob v Stropkove, pri Troch studničkách nad obcou Runina, na Brestovských mohylách v Humennom, pri soche kniežaťa Laborca v Habure či na hrade Čičva. 

REKLAMA

Odmena za fotku 

Po odfotení sa si môžete vybrať z rôznych odmien, akými sú napríklad pexeso, pero, mapy či viacúčelové šatky. Počet darčekov je však limitovaný, ak sa vám už nezvýši žiaden, nezúfajte. S fotografiami sa môžete zapojiť do záverečného žrebovania o zaujímavé ceny od OOCR. 

Odmeny za fotografie zo štyroch miest si môžu turisti vyzdvihnúť v sídle Správy Chránenej krajinnej oblasti Východné Karpaty v Medzilaborciach, v Turistickom informačnom centre v Humennom alebo v kancelárii OOCR HZ a HŠ v Malej Domaši.

Tak čo, už viete, aké krásy Zemplína budete najbližšie spoznávať?
Páčil sa vám článok? Podporte ho zdiešľaním na Facebooku. Viac zaujímavého čítania nájdete v sekcii Lifestyle.

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár