EAST MAG
prapti delivery

Rozhovory so startupmi #5 Prapti Delivery

V 5. časti relácie Rozhovory so startupmi sa Jana Beerová porozprávala s Royom Sayantanom zo startupu Prapti Delivery. Interview sa uskutočnilo ešte v novembri 2020, počas priaznivejšej pandemickej situácie.

Prapti Delivery sa zameriava na doručovanie liekov do domácnosti 24 hodín denne, 7 dní v týždni, so zárukou dodania do jednej hodiny. „Náš koncept vychádza z toho, že ak viete mať pizzu doma za 30 minút, tak by ste mali môcť mať doma aj lieky, keďže ich potrebujete urgentne, a nie za jeden či viac dní,” (voľná parafráza) v rozhovore vysvetľuje Roy Sayantan. Okrem doručovania liekov sa startup venuje aj zabezpečovaniu konzultácií – lekárskych či psychologických. Podľa slov jeho zakladateľa chce byť služba donášky liekov dostupná pre všetkých – preto využíva rôzne sociálne siete, Prapti Delivery nájdete napríklad na Facebooku, aj klasický telefón.

REKLAMA

Roy je so svojím tímom súčasťou Startupcentra TUKE, ktorú sídli v UVP TECHNICOM. „TECHNICOM nám veľmi pomáha. Ak mám byť úprimný, bez jeho podpory by sme možno v súčasnosti stále boli len vo fáze idey.

Pozrite si náš rozhovor o startupe Prapti Delivery, ktorý je v anglickom jazyku. Pre prípadnú potrebu sme zabezpečili voľný preklad v podobe slovenských titulkov.

Pozrite si aj ďalšie videorozhovory, ktoré nájdete v sekcii Rozhovory so startupmi.

komentár: 1