EAST MAG
hack kosice

Trúfate si na 10-týždňový Hack Kosice Marathon?

Sme skupina 20 mladých a aktívnych Slovákov, ktorých spája ambícia zúžitkovať skúsenosti zo štúdia v zahraničí pre pokrok Slovenska v oblasti IT, kvality vzdelávania a šírenie nadšenia pre technológie. S cieľom predstaviť slovenskému publiku udalosť svetovej úrovne, rozhodli sme sa organizovať prestížnu súťaž – hackathon Hack Kosice – jediný akreditovaný medzinárodný hackathon na Slovensku.

Hack Kosice aktívne funguje už od roku 2018 a za ten čas sa nám podarilo usporiadať 2 hackathony – jeden offline v Košiciach so 150 účastníkmi zo 44 krajín a druhý, ovplyvnený pandémiou, s nepretržitým 34 hodinovým online streamom, vďaka ktorému sme opäť zabezpečili medzinárodnú účasť 150 „hackerov”.

REKLAMA

Hack Kosice Marathon 2021

Okrem hackathonu však v roku 2021 predstavujeme náš úplne nový formát súťaže – Hack Kosice Marathon 2021. Marathon je 10-týždňový hackathon prebiehajúci v online prostredí. Na súťažiacich čaká 5 inšpiratívnych a zaujímavých výziev vytvorených našimi skvelými sponzormi a partnermi.

Ako všetky naše aktivity, ani Marathon nie je limitovaný len pre IT nadšencov a programátorov, každý tím potrebuje aj schopného lídra či dizajnéra. Súťažiaci majú skvelú možnosť naučiť sa niečo nové, dostať sa na pohovor k našim partnerom a vyhrať skvelé ceny.

Začíname už 29. marcapripojiť sa k nám môžete úplne zdarma!

Okrem toho sa venujeme aj menším eventom, ako sú prednášky na školách, ktoré stále naberajú na obľube, webináreHack Kosice Podcast či tvorba zaujímavého a poučného obsahu na sociálnych sieťach, čím sa snažíme vytvárať stabilnú komunitu a inšpiratívne prostredie.

Túto tému môžeš spoznať viac v našich článkoch z rôznych hackathonov.


Hackathon je 24-hodinová udalosť pre všetkých nadšených študentov inovátorov. V malých tímoch zdieľajú svoje nápady a riešenia na informatické problémy rôznej náročnosti, ktoré konzultujú s mentormi, a súťažia o skvelé ceny. 

tlačová správa

Pridajte komentár