EAST MAG
slido online komunikácia

Slido sa pripojí k priekopníkovi v online komunikácii

Slovenská spoločnosť Slido, ktorá ponúka na trhu platformu pre online komunikáciu, sa dostáva do rúk amerického giganta a priekopníka v online komunikácii – spoločnosti Cisco. 

Spolupráca spoločností Cisco a Slido by mala viesť k výraznému zlepšeniu platformy Webex. Práve tá by mala v budúcnosti poskytnúť užívateľovi nové možnosti pri online mítingoch. 

REKLAMA

Platforma Slido poskytuje účastníkom online mítingu alebo školenia zapojiť sa do konverzácie bez toho, aby si bral slovo či skákal hlavnému rečníkovi do reči v reálnom čase. Spíker vďaka tejto platforme môže reagovať na pripomienky alebo otázky pred, po alebo počas mítingu alebo školenia. Slido využíva rôzne formy dotazníkov, kvízov, dokonca aj grafické znázornenia alebo hlasovania. Vďaka tomu získa spoločnosť Cisco pre platformu Webex nové možnosti pri online stretnutiach.

Od začiatku činnosti spoločnosti Webex, ktorá definovala videokonferencie, sa stala popredným riešením pre takmer 600 miliónov účastníkov. V októbri 2020 sa počet užívateľov platformy Webex výrazne zvýšil takmer o dvojnásobok oproti počtu užívateľov od marca 2020.

Podľa informácií, ktoré zverejnila slovenská platforma Slido na svojom  blogu, naďalej ostane aj po akvizícii samostatným produktom. Aj napriek tomu, že bude spolupracovať so systémom Webex, by sa nemalo nič zmeniť. Momentálne však nie sú známe ďalšie detaily tejto akvizície.

Pre ďalšie zaujímavé čítanie a inšpirácie si prezrite našu rubriku Lifestyle.

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár