EAST MAG
facebook zoznamka

Hľadáte lásku? Facebook zoznamka vám môže pomôcť

Máš 30 a stále si nenašiel svoju životnú lásku? Pokec, Tinder, Badoo nie sú pre teba najvhodnejšími riešeniami? Vyskúšaj bezplatnú Facebook zoznamku.
PS: Tvojich EX ti zoznamka navrhovať nebude. 

To je ale lákavý inzerát, ktorý je na(ne)šťastie skutočný.

REKLAMA

Síce vám Facebook zoznamka bude navrhovať vašich priateľov, no táto možnosť sa dá vypnúť. Ak sa vám niekto zapáči, uvidíte aj to, či máte spoločných priateľov. Nebojte sa, hneď v úvode vás aplikácia milo prekvapí a ubezpečí , že ani vaši priatelia nebudú vedieť, že túto zoznamku používate. 

Facebooková zoznamka bola na pretrase už dlhší čas. Momentálne ju už viete nájsť aj vo svojej aplikácii, pretože už je dostupná aj na Slovensku a môžete ju začať naplno využívať a objavovať nové priateľstvá.

Zoznamka od spoločnosti Facebook je veľmi príjemne prepracovaná a postup vyplňovania profilu je jednoduchý. Je to preto, že Facebook už o vás má všetky dostupné dáta, ktoré ste mu za dobu používania sociálnej siete ponúkli. No aj napriek tomu sa vás opýta na pohlavie či dokonca na vašu výšku. 

facebook zoznamka

Samozrejme, Facebook nevynechal ani staré dobré zoznamkové otázky – napríklad či máte deti. Túto informáciu však nemusíte zverejniť ani uviesť, v aplikácii je taká možnosť. To isté platí pri fajčení a alkohole. Facebook sa vás opýta aj na to, koho hľadáte, aké sú vaše úmysly a pod. 

Po vyplnení tohto dotazníka sa môžete smelo pustiť do hľadania lásky a spoznávania nových ľudí. Profilom pridávate krížiky alebo srdiečka – záleží na vašich preferenciách a sympatiách. Táto forma nie je žiadna novinka a funguje na princípe HOT or NOT. Je tu priame prepojenie na skutočné facebookové profily, takže je vysoký predpoklad, že sa účastníci budú správať primerane a slušne, čo platí pre obe skupiny chatujúcich. 

Táto Facebook zoznamka od je dostupná pre Android a iOS. 

facebook zoznamka

Pre ďalšie zaujímavé čítanie, rozhovory a inšpirácie si prezrite našu rubriku Lifestyle.

Simona Ďurkovič

komentáre 2