EAST MAG
inteligentné hodinky

Inteligentné hodinky pre herných streamerov

Inteligentné hodinky už skutočne nie sú pre nás žiadnou prevratnou novinkou. Najprv sme ich používali len na športovanie, kde nám vedeli zmerať tep, koľko kalórií sme spálili, dĺžku odbehnute trasy a podobne. Neskôr sa inteligentné hodinky stali súčasťou nášho každodenného života – vieme si prostredníctvom nich prečítať emaily, smsky či telefonovať. Teraz budú hodinky aj streamovať.

Výrobca inteligentných hodiniek Garmin prichádza po špeciálne verzii Solar s ďalšou edíciou – Esports Edition. Nie je však určená pre športovcov, ale pre gamerov. Hodinky totiž umožňujú prenášať informácie o srdcovej frekvencii priamo do streamu na sieti Twitch, ktorá združuje predovšetkým hernú komunitu.

REKLAMA

Kľúčová schopnosť týchto hodiniek tkvie v tom, že dokáže merať tep a zároveň prenášať tieto informácie vďaka aplikácii STR3AMUP! do živého vysielania. Aj pri počítačových hrách totiž výrazne stúpa srdcová frekvencia, ktoré špeciálny športový režim nových hodiniek dokáže zaznamenávať. Hodinky tak merajú hráčom hladinu srdcovej frekvencie rovnako ako je tomu pri futbale, behu, plávaní a podobne. Ak by ste sa však chceli prebehnúť po hre, nemusíte si kupovať ďalšie hodinky, pokojne a naplno využijete aj tento model.

 Garmin Instinct Esports Edition vydržia na jedno nabitie v esport režime až 80 hodín a pri bežnom používaní dokonca až 14 dní.

inteligentné hodinky
Zdroj foto: Garmin.sk

Pre ďalšie zaujímavé čítanie, rozhovory a inšpirácie si prezrite našu rubriku Lifestyle.

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár