EAST MAG
kosice - liverpool

Ryanair spája leteckou linkou Košice s Liverpoolom

Ryanair, najväčšia letecká spoločnosť v Európe, oddnes lieta na linke Košice – Liverpool.

Lety z metropoly východného Slovenska do mesta Beatles sú prevádzkované dvakrát týždenne vždy v stredu a v nedeľu. Na linke je nasadzované lietadlo typu Boeing 737-800 s kapacitou 189 sedadiel.

REKLAMA

S radosťou vítame nášho partnera leteckú spoločnosť Ryanair na úplne novej linke z Košíc do Liverpoolu. Veľmi dlho sme bojovali o spojenie práve s týmto regiónom severozápadného Anglicka, keďže dlhodobo evidujeme silný dopyt po tejto linke. Od dnešného dňa teda, napriek veľmi ťažkým časom, Ryanair spája východné Slovensko s letiskom Johna Lennona v Liverpoole a Ryanairu prajeme na tejto linke mnoho spokojných cestujúcich,“ povedal Michael Tmej, výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva letiska Košice.

Letový poriadok na linke Košice – Liverpool (všetky časy sú lokálne):

  Odlet z Liverpoolu Prílet Do Košíc Odlet z Košíc Prílet do Liverpoolu
Streda 17:05 20:55 21:20 23:10
Nedeľa 07:00 10:50 11:15 13:05
kosice - liverpool

Ceny jednosmerných leteniek začínajú na úrovni 9,99 eur, letenky sú dostupné na stránke prepravcu.

Linka do Liverpoolu je v poradí treťou, ktorú Ryanair ponúka s odletom z Košíc. Okrem toho prevádzkuje aj spojenie na letisko Londýn Stansted a spojenie do Prahy, ktoré je však dočasne pozastavené.                                             

Sme radi, že môžeme spustiť novú leteckú linku Košice – Liverpool ako súčasť nášho zimného letového poriadku. Aby sme to mohli osláviť s cestujúcimi, tak sme spustili predaj leteniek za cenu od 14,99 eur s možnosťou letieť do konca decembra 2020, ktoré je možné zakúpiť si do polnoci utorka 27. októbra,“ vyjadrila sa Olga Pawlonka, manažérka predaja a marketingu spoločnosti Ryanair pre Strednú Európu a Balkán.                                 

Pre všetky letecké spoločnosti platia všeobecne platné pravidlá nosenia rúšok počas celej doby letu, dodržiavanie hygieny rúk a odstupov. Odporúčame sledovať podmienky uverejnené na webových stránkach jednotlivých leteckých spoločností a webové stránky letiska Košice.

tlačová správa

komentár: 1