EAST MAG
LEGO vs. IKEA

Čo vznikne, ak sa spojí Lego a Ikea?

Tento október bude v obchodoch k dispozícii kolekcia BYGGLEK, ktorá vznikla spoluprácou medzi nábytkárskym gigantom Ikea a obľúbenou stavebnicou Lego.  

Od roku 1930, kedy vzniklo Lego, hralo veľkú úlohu v živote detí aj dospelých. Malá skladačka dokázala podnietiť tvorivosť i zábaviť. Lego sa nedávno spojilo so švédskou firmou Ikea – výsledky z tejto prvej spolupráce si budeme môcť otestovať už túto jeseň. 

REKLAMA

Od 1. októbra 2020 budú dostupné v kamenných i online obchodoch a vyriešia jediný problém, s ktorým má každý milovník Lega určite skúsenosť. Nová kolekcia BYGGLEK totiž poteší nielen deti, ktoré stavebnicu s radosťou stavajú, ale aj ich rodičov, ktorí doma nachádzajú pohádzané kúsky malých skladačiek. Ikea totiž predstavila tri druhy úložných krabíc, ktoré slúžia práve na drobné kocky. 

lego Ikea

Kolekcia BYGGLEK je vyvinutá s ohľadom na rodičov a deti. Spája hru a úložisko v jednom, aby podporila kreativitu a vytvorila viac priestoru pre hru v domácnosti,“ uviedla Ikea v tlačovej správe.

Nový rad BYGGLEK bude pozostávať zo štyroch rôznych produktov

Kolekcia zahŕňa jednu sadu troch malých škatúľ, dve sady väčších škatúľ a sadu kociek Lego. „Kolekcia umožňuje deťom udržať si svoju kreativitu aj po tom, čo sa prestanú hrať a pomáha rodičom vytvoriť organizovaný poriadok bez toho, aby deti z hry prerušili,“ vysvetlila švédska spoločnosť médiám.

Pre ďalšie zaujímavé čítanie, rozhovory a inšpirácie si prezrite našu rubriku Lifestyle.

Simona Ďurkovič

komentár: 1