EAST MAG
lego

Lego uvádza na trh zostaviteľné plagáty

Kto nemal ako dieťa aspoň jednu stavebnicu Lego, nevie čo je detstvo. Táto spoločnosť vyrába úžasne stavebnice a každou novou vie vyraziť dych. Nové edície stavebníc dávajú zabrať najmä našim peňaženkám. No ich novinka je úplne iná, na čo sme boli od spoločnosti Lego doposiaľ zvyknutí.

Jedným z ich najnovších projektov je séria umeleckých plagátov, ktoré si môžete vyskladať úplne sami. Ich témou je popkultúra, a tak tieto obrazy znázorňujú najväčšie vzory tejto oblasti. Ste zvedaví, ako tieto obrazy vyzerajú?

REKLAMA

John, Paul, George aj  Ringo

Nová stavebnica Lego Art obsahuje sériu 4 sád obrazov, medzi ktoré patrí legendárna Marilyn Monroe od Andyho Warhola v štyroch farebných prevedeniach, portréty skupiny Beatles, rôzne verzie obleku Iron Mana a sada portrétov Sithov z vesmírnej ságy Star Wars. Ak predsa len podľahnete čaru umenia v legokockách a zaobstaráte si z jednej sady všetky obrazy, spoločnosť na výrobu stavebníc si pre vás pripravilo jedno malé prekvapenie.

Všetky tri obrazy si môžete spojiť do jedného a vytvoriť jeden obraz. Má to výhodu aj v tom, že ak vás jeden omrzí, rozdelíte ho na tri.

lego
Zdroj foto: LEGO

Ďalšou skvelou vecou, ktorou spoločnosť Lego úplne očarila svojich fanúšikov, je, že každá z týchto súprav prichádza s vlastnou jedinečnou zvukovou stopou, ktorú si môžete vypočuť pri tom, ako si poskladáte svoj plagát. My už máme svoju sadu vybranú, ktorá sa pozdáva vám? 

lego
Zdroj foto: LEGO

Pre ďalšie zaujímavé čítanie, rozhovory a inšpirácie si prezrite našu rubriku Lifestyle.

Simona Ďurkovič

komentár: 1