EAST MAG
umelec

Umelec dal legendárnym postavičkám ľudské telo

Premýšľali ste niekedy nad tým, ako by vyzerali vaše obľúbené kreslené postavičky v skutočnom živote z detských čias? Egyptský umelec Mohamed Halawany zobral túto výzvu do svojich rúk a vytvoril zaujímavú sériu s názvom „Real Toons“, ktorá zobrazuje slávne postavičky ako skutočných ľudí oblečených do súčasného odevu.

Homer Simpson ako bodybuilder

Umelec, ktorý je vo svete známy aj ako Halawany.m, pre svojich takmer 20-tisíc sledovateľov na Instagrame pripravil menšie prekvapenie. Zmiešal hlavy legendárnych kreslených postavičiek so skutočnými telami a súčasným ľudským vzhľadom. Tieto postavy vyzerajú na polovicu ako kreslené a na polovicu ako reálne. Výsledok pôsobí sprvu trošku bizarne, no zároveň prekvapivo zaujímavo. 

REKLAMA

Veď taký Buzz Lightyear z Toy Story či káčer Donald nemôžu vyzerať s ľudským telom nijako inak, len vtipne 🙂

Umelec Halawany začala tvoriť v roku 2013 zmiešaním 2D a 3D reality do úžasných umeleckých diel. Len nedávno však prišiel s myšlienkou svojej série „Real Toons“ vizualizáciou Homera Simpsona, Sonica a Super Maria ako ťažkých bodybuilderov. Séria týchto grafík bola úspešná, preto sa rozhodol vytvoriť sériu podobných postáv ako sú Buzz Lightyear, káčer Donald, Rick Sanchez a mnoho ďalších.

View this post on Instagram

#halawany #3d #dailyart

A post shared by halawany (@halawany.m) on

View this post on Instagram

11.06.2020 #halawany #3d #dailyart

A post shared by halawany (@halawany.m) on

Pre ďalšie zaujímavé čítanie, rozhovory a inšpirácie si prezrite našu rubriku Lifestyle.

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár