EAST MAG
vse unit conference kunsthalle

Smart riešenia pre svet zmien, konferencia ozaj pre každého

Tretí ročník úspešnej VSE unIT Conference, ktorá spája IT a biznis na medzinárodnej úrovni, bude prebiehať počas troch popoludní a to od 9. do 11. júna 2020 vo virtuálnej podobe. Program je rozmanitý a je vhodný nielen pre ľudí pracujúcich v IT sektore. Práve naopak, registrovať sa môže každý a navyše bezplatne.

Medzi hlavné ciele konferencie patrí vytvorenie priestoru pre prezentovanie aktuálnych tém, možnosť otvorenej diskusie o potrebách a výzvach IT a biznis komunity.

REKLAMA

V neposlednom rade chceme verejnosti ukázať ako Slovensko spolupracuje so zahraničnými a domácimi spoločnosťami na inovatívnych smart riešeniach v rôznych pracovných oblastiach,“ dodáva Andrea Danihelová, hovorkyňa spoločnosti VSE Holding a.s. a organizátorka konferencie.

Prečo by ste sa mali zúčastniť VSE unIT Conference?

vse unit conference

Nepotrebujete nikam chodiť, práve naopak. Slovenskí a zahraniční spíkri prídu k vám domov. Stačí internet, čas a záujem počúvať inovatívne prednášky spracované modernou a lákavou formou.

Event stihnete popri pracovných povinnostiach. Organizátori mysleli totiž aj na to – program konferencie je rozdený na 3 popoludnia. Utorok, streda a štvrtok začína vždy o 15.00 hod. a končí o 17.20 hod.

Vypočuť si môžete zahraničných i lokálnych odborníkov. Na konferencii nebudú chýbať ani známe tváre zo Skupiny VSE Holding.

Košice sú svetové, preto budú hlavné prednášky v angličtine. Všetky panelové diskusie budú v slovenčine. Jednoducho, každý si príde na svoje.

Nepotrebujete si kupovať lístky a miestenky. Registrácia a prístup na všetky prednášky a panelové diskusie sú bezplatné. Registráciu je však nutné vykonať vopred pre prístupové inštrukcie.

Program VSE unIT Conference

Program konferencie a uvádzanie spíkrov bude po celý čas zastrešovať moderátor Ján Gordulič. Konferencia bude rozdelená do troch blokov, každému je venované jedno popoludnie. Celkovo si budete môcť vypočuť 6 hlavných prednášok a 3 panelové diskusie.

vse unit conference

Event začína v utorok 9. júna o 15.00 hod. prednáškou Dr. Jima Walsha z GlobalLogic, ktorý priblíži transformáciu sveta spôsobenú pandémiou Covid-19. Nasledovať bude Peter Nagy z Games Farm, ktorý opíše, aký dopad má pandémia na vývoj hier. Prvý deň ukončí panelová diskusia o digitalizácii spoločností.

V stredu sa pozrieme do sveta zbierania dát a možností ich využívania nielen počas koronakrízy s Petrom Fusekom, ktorý pôsobí v spoločnosti Market Locator SK a s Matejom Misikom z Instarea. Po prednáškach nás čaká diskusia na tému Smart cities vo svete zmien.

Počas tretieho a zároveň posledného konferenčného popoludnia sa pozornosť venuje futuristovi Igorovi Beukerovi a jeho téme Dopad priemyslu 4.0 – Mad Men vs. Math Men. Následne nám umelá inteligencia ukáže, ako sa dá bojovať proti žrútom energie. Spojenie AI a energetiky predstaví obchodný riaditeľ spoločnosti Východoslovenská energetika a.s. Miroslav Kulla. Posledná panelová diskusia sa zameria na zmeny, ktoré môže IT sektor na východe Slovenska očakávať.

V Skupine VSE Holding chceme, aby slovo inovácia stratilo svoj abstraktný charakter a naplno zhmotnilo svoj potenciál,“ uzatvára Andrea Danihelová. Aj preto VSE unIT Conference 2020 prináša svetových a lokálnych odborníkov na inovácie a IT, vďaka ktorým má široká verejnosť možnosť načerpať skutočne svetové inšpirácie.

O minuloročnom evente, ktorý sa konal v Kunsthalle, ste si mohli prečítať aj v našom magazíne.

tlačová správa

Pridajte komentár