EAST MAG
technicom založení firmy

Webinár Personálny time manažment

Univerzitný vedecký park TECHNICOM organizuje ďalší online webinár. Uskutoční sa vo štvrtok 14. mája 2020 od 14:00 hod.

Témou webinára je Personálny time manažment.

Zdá sa Vám, že niektorí ľudia majú viac času ako iní? Stihnú toho v práci viac a navyše majú čas na koníčky a priateľov. Efektívne riadenie času ovplyvňuje celý náš život a mali by sme sa usilovať o to, aby sme harmonizovali všetky zásadné prvky a kľúčové aktivity všedného dňa.

Naučiť sa plánovať efektívne svoj čas by malo patriť k prvým mäkkým technikám, ktoré si človek začne osvojovať. Pretože ak dobre zvládneme rozvrhnúť si pracovný deň a využívať skryté a často zbytočne vyplytvané časové rezervy, získame viac času na osobnostný rozvoj vrátane  získania nových znalostí.

PROGRAM:

  • Úvod do GDT Getting Things Donejjj
  • Prečo nie je dôležité mať hodinky?
  • Individuálne vs  Firemné riadenie času
  • Súčasné riadenie času  – Najväčšie choroby v riadení času
  • Pravidlo 8020 v time manažmente
  • Scenáre na individuálne zlepšenia v time manažmente

Lektor: Ivan Sámel

Špecialista na prípravu strategických projektov. Školiteľ a konzultant manažérskych tém a vysokoškolský učiteľ (Ekonomická Univerzita a Hochschule Fresenius).
Zakladateľ a moderátor odbornej skupiny na LinkedIn From Idea to Project, ktorá sa venuje inováciám a ma viac ako 1 300 členov, producent vzdelávacích online kurzov a webinarov.

Stretnutie  bude realizované prostredníctvom Cisco Weebex Meetings, v čase konania webinára – od 13:50 hod. sa na event pripojíte prostredníctvom tohto linku.
– je potrebny počitač s mikrofonom alebo smartphone so stabilnym internetovym pripojenim
– v čase konania webinara 14.5.2020 (13:50) sa pripojite cez link:

Na webinár je potrebné sa registrovať.

Dávame do pozornosti súťaž inovatívnych nápadov, ktorý UVP TECHNICOM organizuje pravidelne. Na 11. kolo sa dá prihlásiť do 20. júna 2020.

Pridajte komentár