EAST MAG

Cestujte s nami do minulosti. 6 tipov na seriály, vďaka ktorým sa vrátite v čase

Času máte zrazu toľko, že neviete, čo s ním. Ak vás však seriály tejto sezóny veľmi nezaujali, vieme, čo vás rozosmeje a nebudete sa chcieť pohnúť od obrazovky. 

1# Friends 

Legendárni, všetkými milovaní Priatelia. V desiatich sériách sa stretávate s každodennými peripetiami šiestich kamošov. Okrem frajeriek, balenia druhej polovičky, hľadania práce nekonečného vysedávania v kaviarni rieši šestica skutočne netradičné situácie. No aj napriek všetkým, či už dobrým, alebo zlým veciam, ktoré ich v živote stretnú, ostávajú priateľmi. Ak ti chýbajú tvoji priatelia fyzicky, pusti si Priateľov, vráť sa v čase a prežívaj ich vtipné príbehy ešte raz. 

REKLAMA

2# That ´70s Show

Sitkom sa sústreďuje na život šiestich stredoškolákov žijúcich vo fiktívnom mestečku Point Place v štáte Wisconsin, odohráva sa od roku 1976. Teenagerské peripetie, láska i problémy so zákonom a k tomu všetkému hipisácki rodičia. Aj o tom boli 70. roky. Ak sa ti cestovanie v čase páči, tak tie roky 70-te budeš milovať. Seriál skončil 200. dielom 18. mája 2006.

3# How I Met Your Mother 

Hey kids, this is a story of how i met your mother. Touto vetou sa začína legendárny seriál, piatich kamošov, ktorí žijú v New Yorku. Ted Mosby rozpráva svojim deťom všetky zážitky a nepríjemnosti, ktorými si počas stretnutia s jeho osudovou láskou prešiel. Seriál rozosmeje, rozplače, sem-tam privodí nervy. Ak niekto miluje Priateľov, bude aj tento seriál.

4# Frasier 

Frasier je americký komediálny seriál s Kelsey Grammerom v hlavnej úlohe. Má za sebou 11 televíznych sezón plných situačného humoru. Fraiser je považovaný za jeden u najúspešnejších spin-off seriálov všetkých čias. Počas svojho vysielanie vyhral neuveriteľných 37 cien Emmy. 

Snobský, nadutý, no vysoko inteligentný Frasier je psychiater, ktorý vo svojej rádiovej relácii radí obyvateľom Seattlu. Žije s otcom a jeho fyzioterepautkou Daphne Moonovou. A ešte je tu mladší Frasierov brat Niles, ktorý je zhodu okolností tiež psychiatrom. 

5# Gilmore girls

Slobodná mama Lorelai Gilmorová to v živote nemala na ružiach ustlané. S dcérou Rory žijú v kúzelnom mestečku Stars Hollow, v ktorom sa všetci obyvatelia dôverne poznajú. Lorelai a Rory preto majú smolu, že sa v mestečku nič neutají a ich komplikované vzťahy s priateľmi, partnermi či rodinou riešia občas aj susedia.

Tento seriál predovšetkým poukazuje na skvelý vzťah matky a dcéry, ktorý aj napriek problémom stále pretrvá.

6# The Simpsons

Natvrdlý leňoch Homer, pedantská Marge s absurdným účesom, drzý Bart, premúdrelá Lisa a roztomilá Maggie – to sú členovia rodiny najslávnejšieho a najpopulárnejšieho animáku všetkých čias. 

Už 30 rokov sa fanúšikovia po celom svete nemôžu nabažiť Simpsonovskej rodiny zo Spriengfieldu. Tvorcovia seriálu sa s veľkou odvahou púšťajú do provokácií slávnych osobností z americkej kultúry. Dokonca, mnoho epizód Simpsonovcov sú vytvorené nadčasovo – Donald Trump ako prezident USA alebo nákazlivý vírus z Číny, ktorý ochromí svet. 

Poznáte iné seriály, ktoré sa oplatí pozrieť stále dokola? Dajte nám svoje tipy.

Simona Ďurkovič

komentáre 2

  • […] Seriál o 4 vedcoch, ktorí milujú popkultúru a sú skutoční fanúšikovia komiksov či hry Dungeon Dragons. Častom sa z neho postupne stáva aj sitkom o troch ženách, ktoré vstúpili do života mužov (a jeden psík). Veríme, že tento seriál netreba nikomu predstavovať. Obraz spoločnej večere na gauči je už skoro ikonický. Myslíte si, že máte seriál zmáknutý od A po Z? Overte si svoje znalosti jednoducho – máme pre vás kvíz o tom, ako dobre poznáte The Big Bang Theory. […]