EAST MAG

Pomoc pre slovenské mestá a obce počas Covid-19

Spoločnosť Market Locator v spolupráci s operátormi Slovak Telekom a Orange pre lepšie zvládnutie pandémie ponúkajú možnosť informovať obyvateľov jednotlivých mestských častí alebo obcí pomocou SMS bezplatne. Táto možnosť je určená predovšekým všetkým starostom a starostkám na Slovensku:

Pomôžme seniorom, znevýhodneným skupinám a potlačme šírenie paniky

Vážený pán starosta, pani starostka, informovanie občanov je v tomto krízovom období jedna z najdôležitejších povinností miest a obcí. Radi by sme Vám preto ponúkli pomoc pri cielenej komunikácii s Vašimi obyvateľmi. Market Locator je riešenie pre moderný mestský úrad, takzvaný „SMS rozhlas“. Chceme pomôcť v boji proti šíreniu korona vírusu tým, čo dokážeme najlepšie, rýchlo a efektívne odovzdať pokyny prostredníctvom esemesky do mobilu, ktorý má každý vo vrecku.

REKLAMA

Pomôžeme Vám osloviť ľudí reálne žijúcich na území mesta alebo obce a doručiť tak životne dôležité pokyny, plne v súlade s GDPR. Spolu s mobilnými operátormi Vám venujeme počet esemesiek rovnajúci sa počtu obyvateľov ako aj dátové vrstvy umožňujúce zacieliť na konkrétnu skupinu ľudí (napr. seniori). Môžeme takto pomôcť ľuďom v regiónoch, spoločne zabrániť šíreniu falošných informácií a tlmiť paniku. Dôchodcom bez internetu dať vedieť ako postupovať v čase krízy, ako si zabezpečiť potraviny, kde získať rúško akebo kde sa na diaľku dať vyšetriť.

Príklad komunikácie Mesta Modra, ktorá už SMS rozhlas úspešne využíva:

Správy budú odosielané cez kanály mobilného operátora s názvami Telekom 4U a OrangeExtra. Podmienkou je podpis starostu, primátora alebo miestneho krízového výboru a mena obce, aby ľudia mali istotu, že dostávajú overené informácie.

Nestrácajme čas

Market Locator je pripravený k okamžitému spusteniu informačných kampaní bez žiadnych poplatkov ani zmluvných záväzkov. Pre viac informácií aj záujem o službu sa ozvite na sales@marketlocator.sk.

Pridajte komentár