EAST MAG
kamil aujesky

Moje TOP aplikácie #15 Kamil Aujesky

Meno Kamil Aujesky je v rámci digitálneho marketingu pomerne známe. Teraz vám bude známy aj obsah jeho smartfónu.

Aplikácia HabitMinder mi každý deň pripomína 3 veci, ktoré som si v nej nastavil: meditovať, nastaviť si priority a be thankful. S tým súvisí aj ďalšia apka Inside timer. Cez ňu si púšťam meditačnú hudbu a meditujem.

REKLAMA

Potom využívam Feedless. Je to aplikácia, ktorá mi blokuje feedy Facebooku a Instagramu v telefóne. Aplikácie normálne fungujú, viem si cez ne písať, len nevidím príspevky ľudí a zbytočne nescrollujem nástenku a nezamotkávam sa tým pádom prezeraním fotiek pri práci.

Super aplikácia, ktorú úplne odporúčam, je dropboxová aplikácia. Dropbox však nepoužívam ako úložisko, ale na skenovanie dokumentov, táto funkcia je v aplikácii super, výborne funguje a rovno urobí pdf.

Na zapisovanie poznámok a nápadov používam Evernote, ktorý mám synchronizovaný aj s počítačom, dá sa sharovať s ľuďmi, pridávať doń prílohy, screenshoty…

Na komunikáciu používam Slack, na tasky Asanu, v práci na postovanie príspevkov používam Kontentino. Nepoužívam žiadne aplikácie na generovanie layoutu na sociálne siete. Ako zdroj inšpirácií a informácií používam YouTube a Spotify podcasty.

Aj keď mám iPhone, nepoužívam štandardnú mailovú aplikáciu iOS, ale mám stiahnutý klasický Gmail. Je podľa mňa stokrát lepší, chvíľu som oba maily testoval, navyše ako firma fungujeme na Google účtoch. Aj Kalendár mám Google, pretože má podľa mňa lepšiu synchronizáciu.

Na dovolenke a tripoch určite odporúčam apku Splitwise, kde sa dá dať aj 10 ľudí a rozpočíta účty sofistikovane a inteligentne, vyhodí na záver pekný sumárny report kto koľko komu dlží.


Kamil Aujesky

  • vedie digitálnu agentúru samsiDigital
  • 9 rokov v online marketingu
  • Google Certified Trainer v oblasti digitálneho marketingu
  • organizuje Digitálny Štvrtok, točí Marketing Backstage a venuje sa ďalším projektom a konzultáciám v rámci digitálneho marketingu
  • autor knihy Ako vyrásť v kreatívnom biznise
kamil aujesky

Viac inšpirácií na apky nájdete v našej rubrike.

Edita Fabian Hilgartová

Pridajte komentár