EAST MAG
workshop

Workshopy na zvyšovanie osobnej efektivity a manažovanie zmien s lektormi z Prahy a Bratislavy

Personal Growth Academy je v poradí už treťou zo série odborných akadémií na témy, ktoré sú kľúčové pre stabilný rast a škálovanie podnikania, resp. zvýšenia efektivity a výkonu jej kľúčových zamestnancov. Event sa koná 27. a 28. februára 2020 v Aston Building.

Organizátor Scaleup Academy je priekopníkom v umiestňovaní dobre fungujúcich vzdelávacích formátov zo zahraničných veľkomiest a metropol do menších regiónov, s cieľom sprístupniť možnosť vysoko profesionálneho vzdelávania väčšiemu počtu ľudí, a to hlavne profesionálov v malých a stredných firmách.

Pre tímlídrov, podnikateľov aj kľúčových členov tímu

Personal Growth Academy je séria 2 workshopov. Sú určené pre tých, ktorí chcú budovať svoj osobný rast – prioritne sa zameriavajú na riadiacich zamestnancov a tímlídrov vo väčších firmach, ale sú určené aj individuálnym zamestnancom, ktorí sú kľúčoví v rámci firmy. Na svoje si prídu takisto podnikatelia, ktorí majú pocit, že ich efektivita potrebuje nový vietor do plachiet.

Témy workshopov sú zamerané na osobnú produktivitu a manažovanie zmien. To všetko s overenými metodológiami a bez nadmerného stresu.

Produktivita a schopnosť zvládať zmeny

Jedna z najviac predávaných kníh na produktivitu práce na svete od Davida Allena s názvom Getting Things Done (GTD), obdobný názov nesie aj prvý workshop, je metodológia, ktorá si našla na svete cez 300 miliónov priaznivcov. Licencovaná inštitúcia GTD nám poskytne najpovolanejšiu osobu v Čechách a na Slovensku – do Košíc príde školiť Marek Kogan, ktorý je hlavným trénerom GTD pre obe krajiny.

Druhý workshop je venovaný téme Ready for instant change, kde bude lektorovať Jana Demčová, uznávaná biznis koučka, ktorá spoluzakladala známu NLP Akadémiu v Prahe. Dnes vedie viacero Leadership programov v nadnárodných firmách v strednej Európe prostredníctvom Cognitio-Scan nástrojov. Naučíte sa, ako zvládať zmenu s prehľadom, ako viesť zmeny v rámci tímov a v náročných podmienkach aj ako byť efektívny v prostredí neustálych zmien.

Reflektovanie po ukončení workshopov

Personal Growth Academy nebude len o workshopoch, ale aj o budovaní novej siete kontaktov, networkingu a individuálnom prístupe k rozvoju každého účastníka vďaka konzultáciám. Po workshopoch je v blízkych týždňoch v rámci kurzu k dispozícii bonusový mentoring pre kontrolu a reflektovanie implementovaných nových vedomostí a zručností so senior mentormi, ktorí pôsobili v minulosti vo firmách Google, AT&T a McKinsey. Všetko v cene workshopu.

Detaily o Personal Growth Academy vrátane programu, lektorov, ceny a registrácii nájdete na webstránke: growth.scaleupacademy.sk. Počet účastníkov je limitovaný, neváhajte sa prihlásiť čim skôr, miesta sa obsadzujú rýchlo.

Pridajte komentár