EAST MAG

Moje TOP aplikácie #14 Gabriela Krestián Kuchárová

V novom roku sme ako prvú do rubriky Moje TOP aplikácie oslovili známu moderátorku a redaktorku z Košíc. Aké aplikácie využíva Gabriela Krestián Kuchárová?

Odchytili ste ma na materskej dovolenke a tomuto obdobiu zodpovedá aj stav v mojom mobilnom telefóne. Celkom intenzívne využívam aplikáciu Zásielkovňa, pretože nie som zástancom pobehovania v obchodných centrách spoločne s malým dieťaťom. Potrebnosti nakupujem na internete a nechávam si ich zasielať na najbližšiu pobočku Zásielkovne. Vyzdvihnem si ich, kedy potrebujem, bez nutného zladenia sa s kuriérom. Pomocou apky nielen sledujem zásielku, dostávam notifikácie, ale balíky aj jednoducho posielam vrámci Slovenska či Českej republiky.

Prvé dva mesiace po narodení dcérky by som osobe, ktorá vymyslela apku White Noise Baby aj ruky-nohy vybozkávala. Keďže malé bábo nebolo ani zďaleka spavé, niekoľkrát naše nervy zachránil biely šum, ktorý pripomína zvuky v maternici a nemluvňatá sa pri ňom zázračne upokoja (aspoň zväčša). Okrem neho môžete spoločne počúvať pekné melódie, tlkot srdca, zvuky vysávača, fénu na vlasy, digestora, práčky… Áno, áno, hudobnému gustu detí nerozkážeme 🙂 Apku si viete nastaviť tak, aby sa intenzita zvuku znižovala alebo postupne vypla a zapla v prípade, že sa dieťatko rozplače.

A čo by som to bola za novinárku bez apky na nahrávanie zvuku, však? Pomocou aplikácie Smart Recorder 7 môžete nielen nahrávať, ale nahrávky upravovať či do nich pridávať poznámky. Ak nestačí ponuka tejto bezplatnej vymoženosti, za príplatok získate funkciu automatického prepisu, zdieľanie na Dropboxe, wifi pripojenie a ďalšie iné vychytávky.


Gabriela Krestián Kuchárová

  • moderátorka podujatí a eventov
  • bývala šéfredaktorka Zajtrajších novín
  • redaktorka

V rubrike Moje TOP aplikácie nájdeš ďalích zaujímavých ľudí a ich najpoužívanejšie aplikácie.

Edita Fabian Hilgartová

Pridajte komentár