EAST MAG

Plesy na východnom Slovensku v sezóne 2020

Už tradične slovenskú plesovú sezónu otvoril Ples v opere, ktorý sa konal 11. januára 2020 v historickej budove Slovenského národného divadla. Láka aj vás zabaviť sa jeden večer v dobrej spoločnosti? 

Pripravili sme pre vás výber plesov, ktoré sa počas plesovej sezóny 2020 budú konať v Košiciach a okolí. Zábavu tak môžete spojiť aj s víkendom v inom meste…

REKLAMA

Ples Spišiakov, 17. 1. 2020

Má v regióne už dlhoročnú tradíciu. 24. ročník sa koná v koncertnej sieni Reduty v Spišskej Novej Vsi. Účinkujúcimi sú stálica českej hudby spevák Jiří Korn, Orchester Gustava Broma Big-Band, Vlado Vallovič, Andrea Zimányiová, Ivana Regešová, Zuzana Gamboa a ľudová hudba Jánošík. Ples má charitatívny rozmer – jeho súčasťou je finančná zbierka.

Reprezentačný ples Prešovskej univerzity, 17. 1. 2020 

23. ročník reprezentačného plesu univerzity v Prešove sa koná v historickej budove Skladu soli – NKP Solivar Prešov. Hlavnou hviezdou večera je skupina Vidiek.

Celoslovenský veterinárny ples, 17. 1. 2020

Ples pre všetkých priaznivcov veterinárnej profesie a priateľov jej stavovských organizácií sa koná v Dome umenia.

Reprezentačný ples mesta Michalovce 18. 1. 2020

13. ročník plesu okresného mesta sa koná v Chemkostav aréne v Michalovciach. Špeciálnymi hosťami sú Luděk Svoboda či Vladimír Kobielsky, účinkujúcimi sú Patrik Vyskočil, Lenka Machcníková, Nika Karch či Modern Talking Reloaded.

Ples Neonka, 25. 1. 2020

Sa bude konať v Spoločenskom pavilóne. Moderovať ho bude Tomáš Gáll, o hudobnú produkciu sa postará DJ A-Z Best. Hlavným hudobným hosťom bude Lina Mayer. Generálnym partnerom podujatia je Antik Telecom, ktorá do tomboly venovala elektrický skladací e-skúter.

X. reprezentačný bál UPJŠ, 31. 1. 2020

Jubilejný ples UPJŠ sa koná v hoteli DoubleTree by Hilton. Hlavnou hviezdou večera je Adam Ďurica a moderátormi je duo Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč.

Fašiangový ples, 1. 2. 2020

8. ročník plesu sa uskutoční v reštaurácii Rubín. Moderátorom večera je Dávid Šlosár, o hudbu sa postará skupina S3, predstaví sa aj kúzelník Laco Tischlér a jeho Magic show.

Krojovaný ples, 1. 2. 2020

V Trebišove v hoteli Zemplín sa bude konať Krojovaný ples s FS Furmaňe. Hosťom 4. ročníka bude Jevgenij Libeznuk.

Košický bál, 7. 2. 2020

7. ročník Košického Bálu sa nesie v téme Ľudový Bašavel alebo Ľudová kultúra na Slovensku. Hrať preto bude v Ges klube FS Vranovčan v kombinácii s Dj-om.

13. Reprezentačný ples Rubín, 8. 2. 2020

Reprezentačný ples reštaurácie Rubín sa uskutoční za účasti skupiny Exotic a DJ-a Aleca. Moderátorom ples je herec Michal Iľkanin. Počas večera vystúpi aj Grimmy Dance Group a show by Miguel.

Stonožkový ples rodičia s deťmi, 15. 2. 2020

RC Stonožka v spolupráci s MČ Barca organizuje ples pre rodičov a deti v kultúrnom dome na Barčianskej ulici. Zabaví vás DJ Daniel Gašpierik.

Reprezentačnŷj bal Rusyniv, 22. 2. 2020

V poradí 2. Reprezentačný ples Rusínov sa koná v hoteli DoubleTree by Hilton Košice. Hudobnými hosťami sú skupina Rolland, Muzika Milana Rendoša – Rendošovci, vystúpi aj Štefan Štec a FS Hornád. Moderátorom večera bude herec Michal Iľkanin.

Ples Košičania-Košičanom, 22. 2. 2020

7. ročník charitatívneho plesu sa uskutoční v kultúrnom dome Jánošík vo Vyšnom Opátskom s témou Benátskej noci. Cieľom plesu je vyzbierať potrebnú finančnú čiastku na poznávací výlet pre deti v sociálne núdzi.

Pridajte komentár