EAST MAG

IKEA v košickom Auparku

Od 7. januára 2020 bude v centre Košíc IKEA Pop-up, nájdete ho na prízemí Auparku. O tejto novinke informoval švédsky nábytkársky gigant na svojom webe.

Ako bude fungovať IKEA Pop-up Košice?

V prevádzke v Auparku vám zamestnanci IKEA pomôžu pri plánovaní novej kuchyne, úložných priestorov do obývacej izby aj prakticky riešenej kancelárie.

REKLAMA

Podľa informácií z webu spoločnosti bude plánovanie interiéru dostupné pre všetkých a nebude spoplatnené. Jedinú výnimku predstavuje plánovanie kuchýň, ktoré je spoplatnené sumou 35 eur, no tie sa zákazníkovi odrátajú od sumy pri zakúpení kuchyne. Na plánovanie kuchýň sa treba vopred objednať, služba bude fungovať od 15. januára 2020.

50 objednávok s vyzdvihnutím zdarma

IKEA Pop-up v Auparku má slúžiť aj pre poradenstvo pri online nákupe. Prvým 50 zákazníkom poskytne darček v podobe bezplatného využitia služby Klikni a vyzdvihni na výdajnom mieste v Košiciach, ktoré sa nachádza na Vodomeračskej ulici.

Pri nákupe v Auparku môže zákazník využiť službu Klikni a vyzdvihni v Košiciach, ktorá funguje od 1. marca 2019, alebo si zakúpený tovar necháte doviezť až domov.

Pridajte komentár