EAST MAG

Darujte svojim blízkym pohyb

Premýšľate už teraz nad tým, čím obdaríte svoje okolie? Určite máte aj vy v okruhu svojich priateľov a rodiny odhodlaných bežcov. Športovú výbavu si im asi netrúfnete kúpiť…

Vďaka platforme Daruj beh im však môžete podarovať zážitok z behu. S fyzickou aktivitou sa spájajú endorfíny a dobrý pocit z toho, že sme urobili niečo pre seba. Nie je práve ten pocit tým, čo chcete, aby cítili vaši blízki? Možno im stačí len malé nakupnutie v podobe možnosti ísť behať…

daruj beh

Funguje to jednoducho a darovať beh môže naozaj každý každému. Našou ambíciou je ponuku podujatí rozširovať a zapojiť sa môžu organizátori z celého Slovenska. Musia však spĺňať kvalitatívne parametre a taktiež personalizácia darčeka musí byt jednoduchá. Tí, ktorí to splnia, môžu byt súčasťou tohto unikátneho projektu, “ hovorí jeden z tvorcov projektu Peter Schmiedl.

Po zakúpení behu pre vašu rodinu, priateľov, kolegov či obchodných partnerov im domov príde handmade kocka s informáciami o tom, čo ste mu to vlastne podarovali.

Iniciatíva síce vznikla v predvianočnom období, podľa slov tvorca projektu má však fungovať pravidelne a stálo 24 hodín, 7 dní v týždni počas celého roka.

Pridajte komentár