EAST MAG

Ako správne obchodovať? V Košiciach bude Sales Academy!

Spoločnosť SCALEUP, s podporou Košice IT Valley, organizuje akadémiu pre obchodníkov, ktorí sa chcú pripraviť na 2020 a vyťažiť čo najviac aj z posledných dní tohto roka.

SALES Academy, ktorá sa bude konať v dňoch 5. a 6. decembra 2019 v Košiciach, je v poradí druhou zo série odborných akadémií, na témy, ktoré sú kľúčové pre stabilný rast a škálovanie podnikania a zvýšenia efektivity a výkonu jej kľúčových zamestnancov.

Dvojdňová akadémia je určená pre profesionálov so zameraním na predaj, business development a pre manažérov, ktorí majú záujem rozšíriť si svoje vedomosti a kompetencie v témach predaja a obchodu.

Čo čaká účastníkov?

Dva dni workshopov so 4 lektormi zo Slovenska a Poľska. Tí predstavia najnovšie trendy v oblasti obchodných techník: ako pracovať efektívne s dátami pri predaji, ako ich zbierať a vyhodnocovať.

Školiť a prezentovať sa budú takisto moderné predajné nástroje, ako pripraviť efektívnu prezentáciu, či ako využiť automatizáciu a tak si predaj zjednodušiť a sprehľadniť. Naučíte sa aj ako na LinkedIn a jeho praktické využitie v rámci predaja tak na Slovensku, ale aj v zahraničí.

Detaily o SALES Academy, vrátane programu, lektorov, cene a registrácii nájdete na webstránke https://sales.scaleupacademy.sk. Počet účastníkov je limitovaný. Zvýhodnená cena je pre všetkých, ktorý sa zaregistrujú do 30. novembra.

Začiatok akadémie je naplánovaný na 5. decembra.

tlačová správa

Pridajte komentár