EAST MAG

Ako rozbehnúť vlastný Lean In circle?

Odpoveď na túto otázku vám priniesie podujatie, ktoré sa premiérovo v Košiciach bude konať 29. októbra 2019 v Tabačke.

Lean In Kick-Off Meeting prezentuje celosvetovú iniciatívu Lean In. Vznikla pred 5 rokmi vďaka Sheryl Sandberg. Jej cieľom je podporovať lokálne skupiny žien, ktoré vytvárajú tzv. circles. Úlohou týchto malých komunít je vzájomne sa vzdelávať, zdieľať skúsenosti a podporovať sa pri dosahovaní cieľov.

REKLAMA

V utorok štartujeme v Košiciach, o mesiac sa vidíme aj v Bratislave. Na našom evente sa ženy dozvedia viac o iniciatíve Lean In, ako sa môžu stať líderkou či členkou circle v mieste svojho bydliska či na pracovisku, kde nájdu materiály aj ako je možné, že je to zadarmo. Svoj príbeh im rozpovedia 3 ženy, ktoré si Lean in circlom prešli a vďaka súdržnej komunite a práci na sebe dosiahli svoje ciele,” priblížila podujatie Lenka Hlinková, Lean In líderka pre Slovensko.

Lean In circles sú určené pre ženy, ktoré sú cieľavedomé, ambiciózne a hrdé, ktoré chcú požadovať za svoju prácu férové ohodnotenie a nebáť sa nových výziev.

Ak sa vám tlačí do mysle nálepka karieristka tak nech. My jej negatívnu konotáciu nepripisujeme, práve naopak. Chceme podobne zmýšľajúce ženy stretnúť a prepojiť ich medzi sebou.”

Viac o Lean In si môžete prečítať v našom rozhovore, ktorý sme pripravili po Lenkinom návrate z konferencie v San Franciscu.

Edita Fabian Hilgartová

Pridajte komentár