EAST MAG
globallogic mmm

Maratón si odbehli aj IT-čkári

V nedeľu 6. októbra 2019 sa uskutočnil už 96. ročník najstaršieho maratónu v Európe – Medzinárodný maratón mieru. Košické IT spoločnosti sa zúčastnili MMM tiež, a to v rôznych kategóriách. Niektorí si odbehli celý maratón (42,195 km), iní polmaratón (21,095 km), inline (20 km) či minimaratón (4,2 km).

Spoločnosť bart.sk postavila na maratónsku trať 2 ľudí, na polmaratón si trúfli štyria a nechýbal ani štafetový tím „Barťania”.

REKLAMA
bart.sk mmm
foto: bart.sk

Za spoločnosť Fpt Slovakia sa maratónu zúčastnilo okolo 20 bežcov, z toho 2 zvládli celú maratónsku trať, 9 zabehli polmaratón, 1 bol inlinista a zbytok si zabehol minimaratón.

fpt slovakia mmm
foto: Fpt Slovakia

Z GlobalLogic sa do košického maratónu zapojilo 40 bežcov. Piati odvážlivci prebehli celých 42 kilometrov, sedemnásti si vyskúšali polovičnú trať, zastúpenie mala firma aj v štafete a v minimaratóne.

globallogic mmm
foto: GlobalLogic

Za spoločnosť Ness KDC behalo 29 bežcov.

ness kdc mmm
foto: Ness KDC

Z T-Systems Slovakia si štartovacie čísla prevzalo 386 zamestnancov vo všetkých kategóriách, najviac ich zabehlo polovičnú maratónsku trať. V rámci firmy sa podaril aj naozaj famózny výkon komunikačnému špecialistovi Lukášovi Benedikovi, ktorý vyhral kategóriu inline.

t-systems slovakia
foto: T-Systems Slovakia

Pridajte komentár