EAST MAG

Investori budú hľadať v Košiciach zaujímavé startupy

Do Košíc sme pozvali zahraničných aj lokálnych investorov (Venture Capitalists) z top spoločností, ktoré chcú investovať do lokálnych startupov. Toto neformálne stretnutie sa uskutoční 17. októbra o 18:00 v GESTO Cafe & Brunch na Nám. L. Novomeského 13. 

Svoje poznatky a skúsenosti z doterajšej praxe odprezentuje viacero spíkrov. Dr. Jozsef Berecz s viac ako 30-ročnými skúsenosťami priblíži tému investícií do kreatívneho a kultúrneho priemyslu. Jenő Nieder zo spoločnosti PortFolion a Lenard Horgos z Absolvo porozprávajú o VC investoroch, o tom, čo hľadajú a ako funguje celkový proces. Reprezentovať spoločnosť Solved bude Radoslav Mizera, ktorý rozoberie problematiku fundraisingu. Nasledovať budú prezentácie lokálnych startupov, ako napríklad Matsuko či KROY

REKLAMA

Ak si startupista so záujmom o nové inšpirácie, networking či investorov pre vlastný projekt, zaregistruj sa a stretni sa s nimi osobne. Vstup je voľný.

Podujatie organizujú: Eastcubator KošiceCreative Industry KošiceKošice IT Valley a Absolvo.

Košice IT Valley

Klaster Košice IT Valley zohráva dôležitú úlohu vo vývoji IT odvetvia v košickom regióne. Združenie bolo založené v roku 2007 ako spoločná iniciatíva vzdelávacích inštitúcií, štátnej správy a popredných IT spoločností. V roku 2012 sa združenie pretransformovalo na klaster. V roku 2015 bol klaster certifikovaný na “Cluster Management Excellence Label GOLD” ako prvý v strednej Európe a je jedným z troch certifikovaných klastrov v oblasti informačných a komunikačných technológií. V súčasnosti má 83 členov.

Pridajte komentár