EAST MAG

Velvet Run stvorený pre ženy

Zažite jediný ženský beh na východe s neopakovateľnou atmosférou, detským programom i skvelou tombolou.

Pre najmenších

Od 15:00 sa spustí obľúbená Velvet Run kreatívna zóna, kde si deti vytvoria vlastné transparenty, s ktorými môžu fandiť mamičkám na trati či v cieli. Už tradičnou súčasťou ženského behu sú bezplatné detské behy. Symbolickú vzdialenosť zvládnu deti už od 3 rokov a registrácia vopred nie je potrebná. Deti budú štartovať od 16:20 hod.

REKLAMA

Pochlap sa!

Vezmi ženu na plecia a bež! Príď motivovať svoju nežnú polovičku pred štartom Velvet Run, nalož si ju na chrbát a bež, čo ti sily stačia. Zábavný warm up formát, ktorý potvrdí, že obaja, ona aj on, majú zmysel pre humor a na Velvet Run si to prídu hlavne užiť.

Pozor! Na víťaza čaká orosená odmena – odnesie si toľko plechoviek piva, koľko živej váhy doniesol úspešne do cieľa. Disciplína štartuje 16.30 hod.

Aktívna zábava pred štartom

20 minút pred štartom samotného behu bude pripravená dynamická rozcvička pod taktovkou trénerov. Nielen účastníčky behu, ale aj ich polovičky si s inštruktormi vyskúšajú zaujímavé cvičenia a chýbať nebude ani obľúbené poradenstvo zdravej výživy a merania telesnej kondície.

Štart Velvet Run je v nedeľu 25. augusta o 17.00 hod. Registrovať sa môžete tu.

tlačová správa

Pridajte komentár