EAST MAG

Zo seminára v UVP Technicome môžete odísť aj s lístkami na štvrťfinále MS

V UVP Technicom sa vo štvrtok 23. mája 2019 organizuje medzinárodný seminár Ako na informačný chaos. Traja účastníci seminára vyhrajú vstupenky na MS v ľadovom hokeji.

Seminár poskytne účastníkom informácie o tom, ako môžu DMS/ECM systémy zlepšiť fungovanie firmy, doplnený bude o ukážky z oblasti elektronickej správy zmlúv, inteligentného vyťažovania a integrácie moderných technológií do firemného prostredia. Počas eventu bude mať premiéru prípadová štúdia nasadenia M-Files v spoločnosti Deloitte v regióne CEE, k dispozícii bude aj systém M-Files, ktorý je aktuálne označovaný za globálneho lídra v oblasti moderných ECM riešení. Zoznámite sa s myšlienkou inteligentnej vrstvy metadát (IML – Inteligent Metadata Layer).

Váženým hosťom seminára bude Kata Koczan (Senior Manager, Head of IT PMO) zo spoločnosti Deloitte Central Europe a zúčastní sa ho aj honorárny konzul Fínskej republiky v Košiciach Rastislava Puchala

Okrem drobného občerstvenia je pripravená aj atraktívna súťaž o lístky na popoludňajší/večerný štvrťfinálový zápas Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2019.

Online registrácia na seminár sa odporúča vopred, počet miest je obmedzený. Vstup je pre 2 osoby z jednej spoločnosti zdarma.

Program seminára Ako na informačný chaos:

09.30 Privítanie na pôde univerzity
09.40 Úvod do oblasti ECM a modelový príklad
09.55 Eliminácia informačného chaosu a riadenie životného cyklu zmlúv vo firme
10.10 Praktická ukážka M-Files
10.40 IML –Inteligentná vrstva metadát a mobilná ukážka
10.55 Digitalizácia veľkého množstva dokumentov
11.10 Prípadová štúdia nasadenia moderného ECM riešenia v spoločnosti Deloitte
11.30 Riešenie pre veľké aj malé firmy a záverečná diskusia
12.00 Vyžrebovanie výhercov lístkov na Majstrovstvá sveta v hokeji

Vybraní prednášajúci:

Jan Sedláček sa venuje M-Files od počiatku, riadi európsky tím a je tiež jedným zo siedmich členov EMEA Advisory Councilu, ktorý spolupracuje na strategickej orientácii M-Files. Zameriava sa na lepšie využívanie podnikových systémov (DMS, CRM, ERP, BI).

Kkristýna Dryáková pôsobí v Digital Resources na pozícii Marketing Executive a zároveň je manažérkou M-Files partnerskej siete. V rámci programu sa zameria najmä na elimináciu informačného chaosu na príklade životného cyklu zmlúv a M-Files mobilnú aplikáciu.

David Páter pracuje ako M-Files Division Manager, má skúsenosť z desiatok projektov v renomovaných spoločnostiach. V rámci seminára sa bude venovať administrácii, riadeniu procesov vo vnútri firmy a ich zdokonaľovanie pomocou M-Files.

Michal Helcman sa 12 rokov venuje digitalizačným procesom v administratíve, ich optimalizácii aplikovaním prvkov industrializácie. Bude sa venovať téme efektívnejšieho využitia existujúcich alebo nasadzovaných SW nástrojov v administratíve.

 

Pridajte komentár