EAST MAG

Moje TOP aplikácie #6 Miki Plichta

Na najpoužívanejšie aplikácie sme sa v našej rubrike opýtali poradcu pre profesionálnu sieť LinkedIn, ktorý momentálne pôsobí v Košiciach. Má Miki Plichta aj iné aplikácie okrem LinkedIn?

Mobil sa postupne stáva mojím dominantným pracovným nástrojom. To sa premietlo aj do výberu mojich top 3 aplikácií:

REKLAMA

Na LinkedIn sa snažím odovzdávať digitálne skúsenosti iným užívateľom, aby vynikli ich zručnosti, osobnosť a nadanie. Práve na tejto sieti čerpám každodennú inšpiráciu. Aktívne sa zapájam do relevantných konverzácií, či už v súkromnom čete alebo pod verejnými príspevkami. Nie nadarmo sa vraví, že keď chcete efektívne prokrastinovať, tak namiesto skrolovania Instagramu či Facebooku by ste mali tráviť čas na LinkedIn-e. Na tejto sieti sa už nerieši len ponuka pracovných príležitostí, ale aj dokumentácia pracovného života, vzdelávanie či motivácia.

Vedeli ste, že ľudia sú častejšie utopení vo svojich myšlienkach ako v prítomnom okamihu? Ja hodnotné myšlienky dávam zo seba von, preto aktívne používam Poznámky. Kedykoľvek mi niečo napadne, zapíšem si to a neskôr sa k tomu vrátim. Potom tieto myšlienky rozvíjam do príbehov, ktoré tvorím na mobile, pretože moje texty sú oveľa vecnejšie a viac od srdca. Zároveň tak prekonávam mentálny blog z počítača ako z pracovného nástroja. Moja práca sa tak stáva zábavou. Pracujem, a ani neviem o tom, že pracujem 🙂

K mojej dennodennej rutine patrí aj počúvanie audioknižiek cez Audible. Počúvam a čítam tak oveľa efektívnejšie. Najčastejšie pri transportoch či pri neproduktívnych chvíľach. Odporúčam tituly, ktoré prerozprával samotný autor, ako napríklad Principles či Crushing it. Vtedy získava zážitok z knihy emocionálny rozmer.

miki plichta


Miki Plichta 

Je LinkedIn Storyteller, venuje sa budovaniu strategickej komunikácii značiek aj jednotlivcov na sociálnej sieti LinkedIn.

Je prvým oficiálnym školiteľom Inbound Methodology od Hubspot na Slovensku.

Vo svojom voľnom čase je vášnivým športovcom a rád cestuje. Viac ako polovicu svojho života strávil tancovaním vo folklórnych súboroch.

Pridajte komentár