EAST MAG

Vzdelávací projekt Digisemester už aj na Slovensku

Digisemester, vzdelávací program v oblasti digitálneho marketingu, otvára svoj prvý ročník na Slovensku. Po úspechoch v Českej republike, kde v priebehu 4 rokov ukončilo Digisemester 1 000 absolventov, prichádza tento projekt do Košíc. Na 120 účastníkov čaká trojmesačná výučba online marketingu v podaní 40 uznávaných odborníkov z Česka a Slovenska.

Cieľom Digisemetru je vychovať nových odborníkov na digitálny marketing prostredníctvom kvalitnej výuky naprieč online marketingom. V priebehu 12 sobôt Digisemester ponúka fundované informácie z odborov digitálnej reklamy, SEO, content a performance marketingu. Prednášať budú experti, ako Michal Pastier, Ondrej Sláma, Jan Kvasnička alebo Dalibor Cicman. „Pri výbere prednášajúcich si zakladáme na objektivite. Nepozývame kamarátov, ale skutočných odborníkov, ktorí chcú svoje know-how predať ďalej,” tvrdí Jindřich Fáborský, zakladateľ projektu.

REKLAMA

Príležitosť učiť sa od profesionálov môžu využiť nielen študenti do 26 rokov, ale aj pracujúci dospelí, ktorých výber prebieha formou motivačných listov. V rámci štúdia dostane uchádzač aj prístup do e-learningu, kde má k dispozícii cez 50 hodín vzdelávacích materiálov formou videí. Študenti majú počas programu možnosť bezplatne používať najmodernejšie marketingové nástroje spoločností – Boosterberg, Smartlook, Marketing Miner alebo Ahrefs.

košice digisemester gymbeam
Mark Ritson na Digisemestri v Prahe.

Košický Digisemester začne na prelome septembra a októbra 2019 a potrvá až do konca roka 2019. Prihlasovanie je spustené na webovej stránke www.digisemester.sk. Cena pre študentov do 26 rokov je 200 eur, ostatní účastníci programu zaplatia 400 eur.

Veríme, že organizácia projektu Digisemester pomôže skvalitniť marketingové vzdelanie na Slovensku a obohatiť lokálnu marketingovú komunitu o kvalifikovaných marketérov z radov študentov aj pracujúcich,“  dodáva J. Fáborský, ktorý od roku 2015 organizuje Digisemester v Českej republike a manažuje aj Marketing Festival. Spoluorganizátorom projektu je spoločnosť GymBeam, ktorá patrí k najpokrokovejším firmám v oblasti digitálneho marketingu na východnom Slovensku.

košice digisemester gymbeam
Jindrich Fáborský a Dalibor Cicman

tlačová správa

Pridajte komentár