EAST MAG

WordCamp aj po druhýkrát v Košiciach!

V Košiciach sa 11. mája 2019 uskutoční 2. ročník WordCamp Košice. V priestoroch knižnice TUKE odznejú pútavé prednášky a príbehy spíkrov spojených s WordPressom, ale aj online marketingom, brand-buildingom alebo napríklad webdizajnom.

#wcke2019 je skvelou príležitosťou osvojiť si nové poznatky nielen o tomto fenomenálnom systéme, ale i online marketingu, social media strategy, UX a mnoho ďalšieho. Spíkri sa na evente s účastníkmi podelia o svoje skúsenosti, know-how aj o príbeh ich cesty IT svetom.

WordCamp je nezisková konferencia, ktorá sa organizuje v 65 krajinách sveta. Táto konferencia je v IT svete veľmi obľúbená – čísla návštevnosti a počtu zorganizovaných WordCampov hovoria, že aj jedným z najvýznamnejších podujatí v IT sektore. V Košiciach sa WordCampu dostalo podpory taktiež od Košice IT Valley a ďalších významných IT firiem z celého Slovenska.

wordcamp kosice

WordPress spája ľudí na celom svete – tvorí ho živá a zapálená komunita ľudí, nadšencov a vývojárov. Každý rok sa vo viacerých väčších či menších mestách organizuje obľúbená WordPress konferencia, ktorá nesie názov WordCamp a dopĺňa ju názov mesta, v ktorom sa koná.

Tešiť sa môžete na 8 prednášok, ktoré budú doslova nabité hodnotnými informáciami a know-how od ľudí z praxe. To všetko doplnené o 3 praktické workshopy, takže sa určite je na čo tešiť. Témy, o ktorých budú spíkri na #wcke2019 hovoriť, sú z oblasti web dizajnu, programovania, blogovania, UX, ale aj marketingu, SEO, brand-buildingu, jednoducho o všetkom, čo sa týka WordPress a webových projektov,“ , uviedli organizátori konferencie.

wordcamp kosice

Program si môžete pozrieť na: https://2019.kosice.wordcamp.org/schedule/

WordCamp Košice – #wcke2019 je príležitosťou spoznať komunitu zapálených ľudí a zdieľať svoje skúsenosti s ďalšími WordPress nadšencami, osvojiť  si nové poznatky o tomto fenomenálnom systéme, poradiť sa o svojich problémoch aj dozvedieť sa o trendoch vo svete IT a web projektov.

Predaj lístkov: https://2019.kosice.wordcamp.org/listky/

tlačová správa

Pridajte komentár