EAST MAG

Moje TOP aplikácie #5 Daniel Giebel

Svoje najčastejšie využívané aplikácie nám tentokrát priblížil Daniel Giebel, generálny riaditeľ spoločnosti T-Systems Slovakia.

V smartfóne mám len tie najpotrebnejšie aplikácie. Pracujem na ňom, ale som „old fashionista” – radšej pracujem na tablete či laptope, pretože na týchto zariadeniach som produktívnejší.

REKLAMA

Moje najpoužívanejšie aplikácie v mobile sú jednoznačne mail a kalendár. Zároveň mi smartfón slúži pri plánovaní ciest a často využívam Taxify (v súčasnosti premenované na Bolt – pozn. red.). Pred mítíngom si zvyknem urobiť krátky prieskum o človeku, s ktorým sa mám stretnúť, na LinkedIne, aby som sa niečo o ňom dozvedel. Myslím si, že to isté robia ľudia aj pred stretnutím so mnou.

Na komunikáciu v práci využívame vo veľkej miere Whats App, z bezpečnostných dôvodov aj pre možnosť rýchleho vytvorenia skupín. V osobnom živote však fungujem bez sociálnych sietí. Naozaj rád mám Spotify. Vyhovujú mi odporúčané playlisty, ktoré mi aplikácia navrhuje na základe toho, čo som počúval. Okrem toho rád počúvam aj obsah aplikácie Podcasts.

Pred časom som sa opäť stal otcom, preto mám v mobile aj špeciálny folder „Kids” s hrami pre deti, ak ich potrebujem sem-tam utíšiť. Ako rodič využívam aj Baby Monitor, aby som mohol priebežne sledovať, čo sa s ním deje.

Omnoho viac využívam iPad, kde mám aj viac preferovaných aplikácií. Jednou z nich je Nebo, kde si píšem poznámky ručne svojím písmom a následne vie aplikácia text konvertovať do tlačenej podoby, vhodnej rozposlania. Na dennej báze využívam aplikáciu Tasks, ktorú mám zosynchronizovanú v mobile, iPade aj laptope. Pripomína mi všetky moje povinnosti a kontroluje moju produktivitu – ak mám otvorených úloh menej ako 20, som spokojný, ak ich je cez 40, tak to je už trochu horšie.

Na sledovanie aktuálnych tém využívam News 360, kde mi vyhovuje personalizovaný výber správ na základe toho, čo preferujem a využívam.

daniel giebel


Daniel Giebel

Je generálnym riaditeľom spoločnosti T-Systems Slovakia od roku 2016, v minulosti zastával aj pozície viceprezidenta služieb zákazníkom v T-Systems Limited vo Veľkej Británii či riaditeľa Solution Design Workplace Services and Solutions (EUC) pre T-Systems International GmbH.

Pod jeho vedením bola spoločnosť ocenená ziskom titulu Najzamestnávateľ roka 2016 aj 2018 v oblasti IT a telekomunikácií, ktorý vychádza na základe hodnotenia zamestnancov spoločností.

Edita Fabian Hilgartová

Pridajte komentár