EAST MAG

Košické IT spoločnosti dominovali v ankete Najzamestnávateľ

Úspech v podobe nominácií a nakoniec aj v podobe cien si odniesli košické IT firmy z ankety Najzamestnávateľ roka, ktorú každoročne organizuje spoločnosť Profesia.

Najzamestnávateľ, alebo aj Najatraktívnejší zamestnávateľ roka, je rebríček firiem, ktoré sú v očiach svojich zamestnancov vnímané ako férové a vytvárajú príjemné pracovné prostredie. V kategórii IT a telekomunikácie boli nominované viaceré košické spoločnosti. Úspech v podobe odneseného zlata a striebra si odniesli dve z nich – T-Systems SlovakiaFpt Slovakia s.r.o.

Zlato putovalo „magente”

Teší nás, že ľudia svojim hlasovaním potvrdili, akým je T-Systems Slovakia skvelým miestom pre prácu a spoluprácu. V tejto snahe budeme určite pokračovať. Chceme byť ešte lepšími pre našich zákazníkov, zamestnancov, ale aj región,“ zhodnotil generálny riaditeľ spoločnosti Daniel Giebel.

Aj striebro ostáva v Košiciach

Striebornú priečku obsadila spoločnosť Fpt Slovakia s.r.o.: „Je to pre nás príjemne prekvapenie. Sme hrdí na tento úspech a sme radi, že naše aktivity, ktoré pripravujeme pre našich ľudí, sú oceňované. Keďže ľudia sú tým najväčším prínosom pre našu spoločnosť, budeme aj naďalej pokračovať v našom odhodlaní – rozvíjať a investovať viac do našich ľudí, aby Fpt Slovakia naďalej bolo najatraktívnejším miestom pre prácu,” vyjadril sa Tran Coi, konateľ spoločnosti.

Úspech košických IT spoločností v celoslovenskej ankete potvrdzuje vysokú kvalitu a úroveň celého regiónu, v ktorom pôsobia. Redakcia Index Mag oceneným firmám gratuluje!

Miroslava Korytková

K písaniu som sa prirodzene dostala cez čítanie, ku ktorému ma od malička viedla moja mama. Ani po rokoch má táto vášeň neopustila a knihy držím v rukách denne. Rada sa rozprávam s inšpiratívnymi ľuďmi a rovnako rada o nich píšem. Mám rada rýchlu, dynamickú prácu, ktorú mi redakcia Index Magu denne prináša.

Šéfredaktorka Index Mag.
miroslava@indexmag.sk

komentár: 1