EAST MAG

Moje TOP aplikácie #1 Stanislav Mucha

S novým rokom prichádza v našom magazíne aj nová pravidelná rubrika, v ktorej sa dostaneme do útrob smartfónov košických IT-čkárov, ale nielen ich. Cieľom našej rubriky Moje TOP aplikácie je spoznať zákutia smartfónov osobností z východného regiónu, ale aj celého Slovenska. A prečo? Aby sme sa navzájom inšpirovali užitočnými aplikáciami – či už pre prácu, alebo pre zábavu (ktorá je tiež dôležitá). 

V pilotnom článku rubriky nám svoje najčastejšie využívaná aplikácie priblíži Stanislav Mucha, PR a marketing directora NESS KDC.

REKLAMA

Okrem všetkých štandardných aplikácií sociálnych sietí (Facebook, Messenger, Whatsup, Instagram a LinkedIn) využívam aj odlišné aplikácie:

    1. Aplikácia HC Košice – Ako skalný fanúšik košického hokeja často využívam klubovú appku. Túto sezónu v nej pribudla možnosť tipovania výsledkov zápasov a push notifikácie.
    2. Trello – Pri koordinácii projektov využívam nástroj Trello, predovšetkým jeho mobilnú aplikáciu, ktorá poskytuje komfort a prístup k údajom a úlohám kdekoľvek.
    3. Tatrabanka – Život mi, vzhľadom na rýchle tempo, veľa práce a povinností, značne uľahčujú aplikácie banky, vďaka ktorým mám bezpečný prístup k platbám a včasným úhradám.

Stanislav Mucha

Na pozícii PR a marketing directora v spoločnosti Ness KDC pracuje skoro 5 rokov. Zároveň je súčasťou

marketingovej rady hokejového klubu HC Košice a prezidentom Audi Club International Slovensko, oficiálneho klubu fanúšikov značky Audi na Slovensku. Vo voľnom čase sa venuje rodine, priateľom a športu.

 

Máte svoj tip, koho by sme mali osloviť do našej rubriky? Zaujímajú vás používané aplikácie kreatívca, šikovného IT-čkára alebo verejne známej osoby? Napíšete nám na press@indexmag.sk alebo na náš Facebook a my sa budeme snažiť urobiť všetko pre to, aby sme do našej rubriky získali pre vás tipy na užitočné a denne využiteľné aplikácie, ktoré uľahčujú či spríjemňujú život iným ľuďom.

Pridajte komentár