EAST MAG

34 tímov predstaví svoje Živé IT projekty

V stredu 23. januára 2019 sa v Univerzitnej knižnici TUKE uskutoční event Živé IT projekty. Ide o prezentáciu výstupov, ktoré študenti informatiky vytvorili v rámci predmetu Tímový projekt. Akcia je organizovaná Katedrou počítačov a informatiky v spolupráci so združením Košice IT Valley.

Od 14:00 hod. bude odprezentovaných 34 projektov, za ktorými stojí dokopy 171 študentov z Katedry počítačov a informatiky a Katedry kybernetiky a umelej inteligencie Technickej univerzity v Košiciach a z Univerzity Pavla Jozefa Šafárika. Realizácia projektov prebiehala pod vedením mentorov z IT spoločností. Okrem prezentácie bude prebiehať aj diskusia s postermi.

REKLAMA

Všetky tímy majú pre prezentovanie svojho projektu časový limit – 2,5 minúty. Za tento čas musia vysvetliť problém a opísať svoje riešenia, ktoré bližšie priblížia videom alebo live ukážkou softvéru. Nemali by zabudnúť ani na výhody riešenia.

Prezentáciu ukončí vyhodnotenie najlepších projektov, ktoré určí odborná porota – Štefan Blicha (GlobalLogic), Martin Džbor (T-Systems Slovakia), Peter Chlebák (Fpt Slovakia), Ján Majoroš (Siemens Healthcare), Pavol Miroššay (Košice IT Valley), Vedran Houdek (NESS KDC).

Vstup na prezentáciu je voľný, pre záujemcov, ktorí nemôžu prísť, bude dostupné aj online vysielanie.

Pridajte komentár