EAST MAG

Čo robiť na Nový rok? Máme pre vás tipy

Ako na Nový rok, tak po celý rok. Na toto porekadlo si často spomeniem, keď sa po búrlivej silvestrovskej párty zobudím na obed a celý deň len oddychujem. Našťastie, mám pocit, že počas roka som aj niečo robila…

Ak však premýšľate nad tým, ako stráviť prvý deň roka 2019, ponúkam vám 3 možnosti, ako naštartovať nový rok.

REKLAMA
  • Oddych a relax

Po náročnom Silvestri môžete aj ostať doma a relaxovať. Vyhnete sa tak nepríjemnej bolesti hlavy v spoločnosti a zároveň môžete aj vo veľmi pomalom tempe upratať všetko po párty.

  • Návštevy a návštevy

Do nového roka prajeme všetkým našim blízkym aj vzdialeným priateľom všetko dobré. Tých, s ktorými ste poslednú noc 2018 nestrávili, môžete na Nový rok poctiť svojou návštevou. Odporúčam sa vopred ohlásiť – ak by mali náhodou iný program.

  • Aktívny rozbeh

Aj vy ste mali minulý rok zlý pocit, keď vaši známi na sociálne siete postli 1. januára fotku, akí sú super aktívni hneď v prvý deň roka? Tak sa tentokrát prekonajte aj vy. Nemusíte vystúpiť na žiaden vysoký kopec. Zájdite si na prechádzku do prírody, choďte sa korčuľovať na zamrznutú vodnú plochu alebo si zalyžujte.

Nech už prvý deň nového roka 2019 prežijete akokoľvek, najdôležitejšie je, aby ste ho strávili s ľuďmi, ktorí sú vášmu srdcu blízki a počítate s ich prítomnosťou aj v začínajúcom sa roku.

 

Edita Fabian Hilgartová

Pridajte komentár