EAST MAG

Ako stráviť Silvestra?

Po predvianočných zhonoch, nákupoch, prípravách a následnom slávení sviatkov ste si zrazu uvedomili, že Silvester je bližšie, než ste mysleli. Premýšľate, ako ho strávite? Máme pre vás pár tipov, čo robiť.

Počas dňa

Posledný deň roka 2018 si môžete užiť viacerými spôsobmi. Začnite s pravidelným pohybom skôr, než prídu na rad novoročné predsavzatia, a choďte si zalyžovať, zabehať či si dajte do tela vo fitku.  

REKLAMA

Keďže 31. december je normálny pracovný deň, otvorené budú aj obchody, aby ste mohli zájsť na posledné nákupy v roku a doplniť zásoby na príchod nového roka.

S nákupmi potom súvisí aj ďalšia aktivita, ktorej sa môžete venovať – prípravy na večerný program, ktoré závisia od toho, kde budete silvestrovať.  

Silvester
Privítanie nového roka

Lúčenie sa so starým rokom a príchod toho nového by sme mali stráviť v kruhu ľudí, ktorí sú nášmu srdcu blízki. Môžete ich napríklad pozvať k sebe domov a pripraviť párty. Je potrebné, aby ste zabezpečili jedlo, aj keď isto nejaké prinesú aj hostia, a program v podobe hudby alebo spoločenských hier.

Ak si chcete užiť veľkolepú atmosféru, privítajte nový rok vonku v meste. Na Hlavnej v Košiciach je vždy pripravený program, na ktorý príde množstvo ľudí. Odporúčame sa však poriadne obliecť.

Je to síce nepravdepodobné, ale môže sa vám stať aj ten zázrak, že sa vám podarí, prípadne vás niekto na ňu pozve. Mnoho ľudí rieši chatu na Silvestra už začiatkom jesene či počas leta, takže na budúci rok si spomeňte o trošku skôr.

Silvester

Ako sme spomínali, najdôležitejšie je privítať nový rok s ľuďmi, ktorí budú jeho súčasťou. Ak teda túžite po pokojnom večeri vo dvojici doma pod dekou, nesilte to a strávte posledný deň roka 2018 tak, ako túžite.

Pre inšpiráciu pohostenia si tak isto môžete pozrieť, ako oslavujú Silvester vo svete.

Pridajte komentár